SCANIA CV AB · Publicerad 31 jan

Sommarjobb på Scania ger dig nyttig erfarenhet och möjlighet att knyta värdefulla kontakter. För dig som studerande är sommarjobb ett bra sätt att få en inblick i hur det är att arbeta i ett globalt industriföretag. Scania är verksamt i över 100 länder med huvudkontor i Södertälje där vi har produktutveckling, inköp, marknadsstyrning, koncernekonomi och delar av produktionen.

Arbetsuppgifter
Sommarjobb erbjuds inom många av våra verksamhetsområden. Produktion är vår kärnverksamhet där du hjälper våra produkter ta form utifrån högt ställda krav på kvalitet. Inom Forskning och Utveckling bidrar du till att utveckla smarta lösningar som uppfyller kundens framtida behov. Vi har också tjänster inom administration, ekonomi, IT och en rad andra områden som stöttar hela organisationen i den dagliga verksamheten.

Läs mer om de olika arbetsområdena på www.scania.com/sommarjobb. I ansökningsformuläret anger du vilka områden du är intresserad av att arbeta inom.

Din profil
Vi söker dig som studerar på gymnasium, högskola eller universitet och ämnar fortsätta dina studier till hösten. Du ska ha fyllt 16 innan sommaren. Beroende på arbetsområde är en del av kravprofilerna mycket specificerade med krav på speciell kompetens, medan andra är mer generella.

Ansökan
Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och betygskopior från eventuellt pågående samt avslutade studier. Vi behandlar endast en ansökan per sökande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt

Inga fler liknande jobb tillgängliga