SCANIA CV AB · Publicerad 13 okt 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Har du ett intresse för produktionsflöden och logistik? Drivs du av utmaningar och gillar att arbeta i en ständigt föränderlig miljö i ett varierande tempo? Då kan det vara just dig vi söker till rollen som Supply Chain Planner till Scanias motormontering i Södertälje!

På motormonteringen fokuserar vi på att skapa en kultur och struktur som många vill arbeta och utvecklas i. Vi har ett tvåfaldigt Lean-system där den ena delen består av en tydlig struktur med väl definierade arbetssätt och den andra av en kultur där vi med stort driv alltid strävar efter att bli bättre. Just nu står vi inför ett skifte mellan olika motorplattformar där vi installerar en helt ny monteringslina, DW6 - en motor med fokus på effektivitet och minskade utsläpp. För att fortsätta leverera högkvalitativa motorer i rätt tid kommer en effektiv produktionsplanering ha en betydande roll för vårt arbete framåt. Därför söker vi dig som vill arbeta med att optimera våra produktionsflöden i en dynamisk miljö med goda utvecklingsmöjligheter.

Dina arbetsuppgifter
Som Supply Chain Planner kommer du att ansvara för att effektivt styra och optimera produktionsflödet utifrån Scanias prognoser. Du samarbetar dagligen med olika produktionsavsnitt, kunder och leverantörer. Du har även stor möjlighet att påverka och vara delaktig i pågående och kommande utvecklingsprojekt.

Du kommer att vara en del i ett team med andra produktionsplanerare med liknande arbetsuppgifter där du förväntas bidra till ständiga förbättringar och gruppens vidareutveckling. Det är en grupp som strävar efter mångfald och att ta vara på varje individs styrkor.

Din profil
Vi söker dig som är civil- eller högskoleingenjör med inriktning mot logistik eller produktion, alternativt dig som har gått Scanias Teknikerutbildning, gärna med några års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. För att lyckas i rollen har du en god analytisk förmåga och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du drivs av utmaningar, är lösningsorienterad och har en naturlig förmåga att leda och kommunicera.

För dig är det viktigt med samarbete och du har lätt för att bygga nätverk och skapa goda relationer. Rollen innebär även ett självständigt, utmanande och framförallt utvecklande arbete. Du är trygg i dig själv, tar initiativ och vågar fatta beslut. I rollen behöver du behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett utmanande arbete med stor frihet och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna. Rollen som Supply Chain Planner är en position med stora möjligheter att få lära sig hela värdekedjan och få se produktion från ett bredare perspektiv. Du har en nära dialog med din chef och tillsammans skapar ni en personlig utvecklingsplan med möjlighet till vidareutveckling inom Scania. Du kommer in i en spännande tid för Scania och det finns stor möjlighet att vara med och påverka.

Ytterligare information
Tjänsten är placerad i Södertälje och du arbetar kontorstider, måndag-fredag med möjlighet till flextid.

Kontaktinformation
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Marcus Shamoon (Gruppchef Produktionsplanering) tfn 08 553 715 22, Johanna Guner (HR BP) tfn 08 553 72 377.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2021-10-26. Ansökan sker via Reflex karriärsida. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. JobID:20215457

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga