SCANIA CV AB · Publicerad 19 nov 2021

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Är du den nya medlemmen i teamet ADAS sensors & fusion, där du får stora möjligheter att påverka och ges stort eget ansvar?

Vi söker en ny kollega till vår grupp som ansvarar för utveckling av radar- och kamerasensorer, samt sensorfusion för våra förarassistanssystem (ADAS). Gruppen är sammansatt av personer med olika bakgrund och inriktning inom funktionsutveckling, programmering och testning, där alla har ett stort engagemang för att teamet ska leverera bra affärsvärde på ett effektivt sätt.

Vi har flera intressanta utmaningar framför oss för att Scania fortsatt ska vara en del av lösningen för framtidens hållbara transportsystem.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att bli en del av teamet som jobbar med utveckling av radar- och kamerasensorer. Vi ansvarar för uppdatering av befintliga plattformar samtidigt som vi utvecklar nästa generations system. Vi säkerställer att sensorplattformen uppfyller våra nuvarande och framtida krav och jobbar tätt tillsammans med de som driver funktionsutveckling inom området.

I sensorteamet får du chansen till ett mångfasetterat och utvecklande arbete där mycket jobb görs inom teamet men där det även finns mycket samarbete med den övriga systemutvecklingsorganisationen och våra sensorleverantörer.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från systemutveckling av inbyggda system. Du har jobbat med kravställning, test, funktionsutveckling eller liknande områden och är redo för nästa steg i karriären. Du är van vid att systematiskt utveckla funktioner och arbetar tillsammans med teamet för att säkerställa en komplett leverans i varje sprint. Du tar kontinuerligt en aktiv del i vår strävan att hela tiden bli lite bättre.

Du är högskoleingenjör, civilingenjör eller har motsvarande erfarenhet. Du är en driven och kommunikativ person som är intresserad av att utvecklas vidare i din roll. Vi ser även att du är ansvarstagande, har god samarbetsförmåga och har ett intresse av att arbeta med agila metoder. Goda kunskaper i både svenska och engelska är ett krav. Erfarenhet av systemering, systemutveckling, funktionsutveckling, styrsystem, testning eller agila metoder är meriterande. B-körkort är ett krav och C-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis resultatbonus, tjänstepension, personalbil, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Kontaktinformation

För mer information kontakta gärna Magnus Eriksson, gruppchef, på 08-553 89470.

Ansökan

Gallring och intervjuer kommer att ske löpande. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga