SCANIA CV AB · Publicerad 23 feb 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Du ingår i underhållsavdelningen inom Research and Development. Tillsammans har ni uppdraget att säkerställa och förbättra driftsäkerheten på Scanias utrustningar. Du ingår i vår lokala ledningsgrupp och rapporterar till Underhållschef. Du leder och utvecklar 10 kunniga och engagerade medarbetare som jobbar on.


Vad erbjuder vi dig


Vi erbjuder ett varierande arbete som kräver allt från akuta dagliga beslut till strategiska val för att som grupp och individ utvecklas löpande över tid.

Dina arbetsuppgifter består till stor del av att följa upp, resurs- och kvalitetssäkra projekten på avdelningen, stötta och kompetensutveckla medarbetarna i deras dagliga arbete samt driva arbetet med ständiga förbättringar inom processer och metoder både på den egna avdelningen och inom hela underhållsverksamheten.

Arbetet bedrivs tvärfunktionellt med våra kunder och deras stödfunktioner men även internt där vi kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla våra arbetssätt och metoder. Tjänsten innebär ett nära samarbete och med våra kunder varför det är viktigt att kunna skapa relationer och teamkänsla.


Är det här du


Vi söker en coachande chef med stort hjärta och engagemang och som förstår vikten av att vara en förebild för andra runt omkring sig.

Du har:
  • En godkänd gymnasieutbildning
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet ifrån underhåll inom industrin.
  • Erfarenhet av rollen som chef
  • God kunskap om lagkrav inom underhåll
  • Ekonomiska grundkunskaper
  • Goda kunskaper i office
  • För uppdraget är relevant högskoleutbildning meriterande
Du behärskar svenska och engelska flytande respektive mycket bra i tal och skrift. Tyska är meriterande.

Som person är du en ledare som har drivkraft att tillsammans med ditt team uppnå goda resultat. Du ser till helheten och förstår hur du kan omvandla verksamhetens behov till konkreta mål och aktiviteter samt att följa upp dem för att se att vi når önskad effekt. Du är en god ledare med förmåga att engagera dina medarbetare och få dem att trivas och arbeta mot samma mål. Du är prestigelös, flexibel och har ansvarskänsla och integritet. Tvärfunktionellt samarbete liksom att bygga och underhålla relationer är självklart för dig.

Vi ser gärna kvinnliga sökande till rollen.


Ytterligare information


Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid baserad i Södertälje.


Ytterligare information


Välkommen att kontakta Claes Hellberg, Underhållschef, tel. 076 516 68 27

Ansökan

Din ansökan vi vill ha din ansökan senast 15 mars 2021, bestående av CV, personligt brev samt relevanta intyg. Urval och intervjuer kommer ske löpande under perioden. Ansök via Reflex/Jobbsök.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga