SCANIA CV AB · Publicerad 2 nov 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Inom underhållsavdelningen på byggnad 210 ansvarar vi för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på maskiner som används för att montera axlar och växellådor. Just nu står vi inför stora utmaningar i och med mottagande av ny maskinpark och söker erfarna och trygga automationselektriker med inriktning mot underhåll.


Vad erbjuder vi dig

Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av underhållstekniker, specialister, planerare och beredare som tillsammans arbetar med att utföra arbetsorder både avhjälpande och förebyggande. Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning och förebyggande underhåll.

Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du jobbar i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.


Är det här du

Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning inom el och automation, högskoleutbildning är meriterande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom underhållsarbete praktiskt och taktiskt inom industri (bearbetning, montering och gjuteri). Du har möjlighet att jobba skift då verksamheten bedrivs i 2- och 3 skift. Du har flytande kunskaper i svenska och kunskaper i engelska såväl i tal som skriftligt. För att vara framgångsrik i rollen som underhållstekniker krävs att du är analytisk, noggrann, strukturerad och resultatinriktad och du har förmågan att jobba både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

Vi ser gärna att du har erfarenhet inom:
  • Siemens TIA portal
  • Siemens S7
  • Robot ABB IRC4 och IRC5
  • Frekvensare Siemens, SEW, Danfoss
  • Servo Bosch Indradrive
  • Servo Simodrive
  • Ritningsläsning

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidare tjänst, baserad i Södertälje och arbetstid är dagtid.
Kontakt

För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande chef Jari Rousu, 08-553 50648.

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 dec 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga