SCANIA CV AB · Publicerad 11 feb

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

På chassifabriken i Södertälje monteras Scanias världsledande bussar och lastbilar - från delar till färdiga fordon. Att produktionsutrustningen fungerar varje dag utan att orsaka störningar är en viktig grund för att vi ska kunna hålla säkerhet, kvalitet och leverans på rätt nivå. Vi som sköter underhållet är ett engagerat gäng på 30 personer med kompetens inom el, automation, mekanik, åtdragningsteknik, lyftteknik och underhållsberedning.
Nu söker vi en underhållstekniker med inriktning lyft till produktionsunderhåll på chassimonteringen. Vi satsar på ständig utveckling och utbildning av våra medarbetare, och erbjuder ett omväxlande arbete inom organisationen.

Arbetsuppgifter
Du arbetar i första hand som lyfttekniker på kvällsskiftet och underhållstekniker på dagskiftet i 2 skift.
I rollen som lyfttekniker ingår huvudsakligen fortlöpande tillsyn på lyftutrustningar och lyftredskap samt fordonsbryggor. Även akut och uppskjutet avhjälpande underhåll på dessa utrustningar kan förekomma.

I rollen som underhållstekniker ingår förutom förebyggande underhåll felsökning av hydraulik- och pneumatiksystem, mekaniska eller el-reparationer på produktionsutrustningar. Som underhållstekniker arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och ha en positiv attityd.

Din profil
Vi söker en person har någon form av el- och mekanikerutbildning med några års erfarenhet. Du bidrar med gott humör, hög arbetsmoral och du trivs med ett högt tempo. Tillsynen kräver att du arbetar noggrant och metodiskt och vi lägger mycket vikt på att jobba säkert. I arbetsuppgifterna ingår en del administrativ arbete så det är en fördel att du är van dataanvändare. Eftersom största delen av tillsynen utförs i hög höjd krävs det att inte vara höjdrädd.
Mångårig erfarenhet av underhållsarbete är en merit men inget krav, det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.
Körkort för mobila arbetsplattform och truckkort är merit.

Du har B-körkort.

Ytterligare information
Tomas Hess, Underhållsledare tfn. 070-7675776
Emer Navarro Skoglund, Underhållsledare tfn. 08-55381821

Välkommen med din ansökan med bifogat personligt brev och CV senast 10 mars.
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 mars
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga