SCANIA CV AB · Publicerad 26 juli 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå.

Vi söker nu underhållstekniker inom mekanik till motorbearbetningen på Scania.
Inom underhållsavdelningen ansvarar vi för att hålla en hög teknisk tillgänglighet på maskinparken som används för att tillverka detaljer till våra motorer. Vi är ca 100 anställda på underhållsavsnittet som jobbar mot motortillverkningen för att serva de ca 800 personer som arbetar med tillverkning. Vilket gör att du kommer få många nya bekanskaper samtidigt som du utmanas tekniskt.

Vad erbjuder vi dig
Du blir en viktig del av ett engagerat team bestående av underhållstekniker, specialister, planerare och beredare som tillsammans arbetar med att utföra arbetsordrar både avhjälpande, förebyggande och förbättrande, inom ert område. Dina arbetsuppgifter som underhållstekniker innebär att arbeta med akutservice, felsökning, utbildning av operatörer, förebyggande underhåll och uppstart av nya maskiner. De flesta tjänsterna inom underhåll innebär skiftarbete i någon form.

Du får ett arbete som är självständigt och omväxlande, där du får en bredd i dina arbetsuppgifter och möjlighet till kompetensutveckling. Du jobbar i en kultur som präglas av ett stort tekniskt kunnande, nytänkande och engagemang där stort värde läggs vid säkerhet och samarbete. Underhållsavdelningen har en spännande utveckling framför sig och för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Är det här du
Vi söker dig med teknisk gymnasieutbildning, gärna inom mekanik eller verkstadsindustri och med några års relevant för rollen arbetslivserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta med mekanik, hydraulik & pneumatik. Med avseende på felsökning, service och komponentbyte. Meriterande om du har erfarenhet från CNC-maskiner, svetsning, samt ritningsrevidering.

Du har flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska såväl tal som skrift. Stor vikt läggs vid grundläggande tekniskt kompetens och drivkraft.

För att trivas i rollen som underhållstekniker ser vi att du tycker om analytisk problemlösning i mer komplexa uppgifter. För att kunna prioritera och hantera de olika typer av utmaningar som uppkommer i vår vardag behöver du även vara strukturerad, trygg och stabil person som behåller lugnet och arbetar systematiskt och metodiskt även i stunder av press. Du tycker om att samarbeta med andra för att lösa din uppgift, både internt men också tillsammans med våra kunder.

Kontakt
För frågor om tjänsten kan du kontakta rekryterande underhållsledare Bertil Baudoin tfn 073-668 62 17

Ansökan
Din ansökan ska innehålla CV samt relevanta intyg/betyg. Skicka din ansökan så snart som möjligt då ansökningarna kommer att hanteras löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt personm till tjänsten. under annonseringstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga