SCANIA CV AB · Publicerad 12 jan 2021

Scania har tillsammans med Cummins INC ett Joint Venture för utveckling och produktion av XPI Diesel Insprutningssystem. JV’t innehåller ett flertal funktioner såsom utveckling, bearbetning, montering, provning samt inköp och har verksamhet i Juárez Mexiko, Columbus Indiana USA samt i Södertälje.

Nu startar vi upp arbetet med framtidens insprutningssystem som är både mindre och mer effektivt, i linje med Scanias mål med ”driving the shift”. Vi arbetar även målinriktat och hängivet med att bidra till och uppfylla Scanias globala miljömål.

Är du intresserad av att vara en del av ett team där dina idéer är efterfrågade och där olika perspektiv, kunskaper och erfarenheter tillvaratas? Vill du vara en del av vår grupp där samarbetet är en styrka som gör att vi hela tiden utvecklas och blir bättre? Då kan du vara rätt person för oss!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och innebär bland annat att:
  • Som stöd för övriga funktioner inom DI granska artikel- och monteringsritningar ur ett processperspektiv
  • Leda VPI ärenden på DI enligt gällande processer med produktfokus i pågående och kommande projekt genom att beskriva produktkrav vid framtagande av kravspecifikationer
  • Vara stöd till monteringsprocessen genom att dokumentera och känna till nödvändig monteringsordning både ur produkt och utrustningshänseende och att vidimera positionsstandarder/elementblad
  • Stötta med produktkompetens vid problemlösning
  • Som VPCR koordinator leda, planera och säkerställa det tvärfunktionella arbetet med att validera produktförändringar samt att aktiviteter utförs enligt standard och enligt tidplan
  • Granska och skriva PCR:er och EFR:er
  • Leda och äga arbetet med att validera DI’s PPAP-arbete samt vidare utveckla processen för validering
Genom ett nära samarbete med våra delprojektledare och övriga funktioner inom DI bidrar ni till en kreativ atmosfär som gör skillnad och genererar nya idéer och lösningar för att ge oss produktionsprocesser i världsklass.

Din profil

Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsutbildning, gärna med en teknisk inriktning. Du behärskar engelska obehindrat i tal och skrift.

Vi ser gärna att du idag arbetar som beredare i fordonsbranschen och gärna att du ser en framtid inom ledarskap om några år. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av projektledning inom produktionsteknik och är van vid att arbeta med inköpsprocesser och projektledningsmodeller.

Som person har du en naturlig förmåga att leda och kommunicera samt är van att arbeta med mycket eget ansvar. Du trivs med arbeta i ett nära samarbete med andra människor och i en global miljö. Vi tror att om du är strukturerad och har ett intresse för processutveckling samtidigt som du har modet att utmana befintliga processer så kommer du att trivas hos oss!

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats med varierande och utmanande arbetsuppgifter där du får möjlighet att bidra med din kunskap och tidigare erfarenhet. Du kommer att ingå i ett team med ett stödjande och öppet arbetsklimat där det finns stor möjlighet att utveckla våra arbetssätt och metoder. Vi erbjuder flexibla arbetstider samt möjlighet att kombinera arbete hemifrån och på kontoret.

Tjänsten innebär att du får möjligheten att få vara med från start av produktintroduktioner och uppdatering av produktionsutrustningar och produktionsprocesser och där lärande och personlig utveckling ingår i det dagliga arbetet.

Under din introduktionstid kommer du att handledas av en av dina närmsta kollegor för att se till att du får en så bra start som möjligt på ditt nya arbete och förutsättningar att knyta nödvändiga kontakter inom och utanför produktionsanläggningen. Hos oss är det en självklarhet att du arbetar nära din chef och du kommer erbjudas kontinuerliga avstämningar där fokus kommer att vara på din personliga utveckling.

Ytterligare information

För mer information kontakta Per Sundberg, Gruppchef Produktionsteknik, tfn 070-3500630

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior.

Ansök via Reflex/Jobbsök senast den 26 januari 2021.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga