SCANIA CV AB · Publicerad 6 feb

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Vill du vara med och arbeta för att vårt avancerade felsökningsstöd skall vara det bästa på marknaden? Tycker du om att tänka innovation och förbättring?

Då kan denna roll vara något för dig.

Vår grupp Powertrain Diagnostics utvecklar diagnos och felsökningsstöd för Scanias motorer, växellådor och elektrifierade drivlinor.

Dina Arbetsuppgifter:

Din roll innebär att utveckla felsökningsmetoder i ett nära samarbete med system- och funktionsägare i utvecklingsprojekten. Tillsammans säkerställer ni tidigt förutsättningarna för bra diagnos- och felsökningsstöd.

Som utvecklingsingenjör inom diagnos är du servicemarknadens röst i utvecklingsprojekten. Dina leveranser påverkar direkt mekanikerns vardag och är en viktig förutsättning för lönsamheten hos både företaget och våra kunder.

Din profil:

Du är civilingenjör med inriktning mot mekatronik eller inbyggda system, alternativt har motsvarande kompetens. Du är nyfiken och driven med en vilja att utvecklas tillsammans med Scania. Kunskaper och tekniskt intresse av hållbara transportlösningar så som elektrifiering och förnyelsebara drivmedel är meriterande.

Vi erbjuder:
  • En trevlig arbetsmiljö med engagerade kollegor
  • Varierande arbetsuppgifter med roliga produkter
  • Direkt återkoppling, det vi levererar når tusentals kunder inom några dagar
  • Goda utvecklingsmöjligheter inom Scania
För mer information
Kontakta gruppchef Daniel Ahlberg 08-553 53774, daniel.ahlberg@scania.com

Ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Ansök via HR InLine eller Jobbsök på Scania.com urval sker löpande.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 feb
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Övrigt