SCANIA CV AB · Publicerad 13 okt 2021

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag och en del av Scania CV AB, som genomgår en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer, till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Vi har ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt ansvar för produktions- och fastighetsunderhåll. Hos oss finns specialkompetens inom bland annat automation, styr & regler, el och VVS. Vi är ca 1000 anställda i Södertälje, Oskarshamn och Luleå. Inom hela vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att kontinuerligt förbättra våra leveranser, våra metoder och vår kompetens. Alla anställda har möjlighet till resultatbonus och vi erbjuder även en rad andra förmåner och rabatter genom vår förmånsportal. Några exempel är personalbil, förmånliga priser på Scanias egna semesterbostäder i Sverige, friskvårdsbidrag och en grupplivförsäkring som ger utökad trygghet för dig och din familj.

Maskinoperatör till Scanias Verktygsverkstad

Vi är en stödfunktion till Scanias produktion och tillverkar samt modifierar lyftverktyg, handverktyg, maskindelar och andra komplexa lösningar. Inom verkstaden har vi ett komplett flöde från orderingång & konstruktion till bearbetning, montering och CE-märkning. Här arbetar vi i en flexibel arbetsmiljö där man deltar i kreativa diskussioner för att lösa problem så effektivt som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som operatör på våran avdelning kommer du att förbereda och planera aktuella körningar självständigt i våran maskinpark, för att sedan tillverka efterfrågade artiklar. Tillverkningsserierna är små men det är en kontinuerlig ström av nya och gamla artiklar som ska tillverkas eller justeras. Genom att jobba smart, kontinuerligt lärande och dra nytta av tidigare erfarenheter kommer du att medverka till vår produktion, utveckling och framställning av nya produkter.

Hos oss kommer du jobba på vårat slipfält där manuella plan, verktygs, jigg, rund och hålslipningsmaskiner används. Till stor del kommer arbetet att utföras självständigt även om du har kollegor som arbetar med liknande uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från bearbetning - slipning. Goda kunskaper inom from & lägestoleranser är meriterande, liksom erfarenhet av mätutrustning för att mäta slipade mått med noggranna toleranser

Du är en kreativ problemlösare, noggrann, positiv och samarbetsvillig som gärna vill vara med och utveckla vår verkstad så att vi kan uppnå bästa möjliga resultat. Du har ett stort ansvar att, inom gällande tidsplan, klara av kvalitetskrav och leveranskrav, tillgodose kundens behov.

Vi är en serviceavdelning och det ska även spegla din personlighet. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med olika funktioner inom Scania är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning på avdelningen så vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten
  • Engelska till tal & skrift
  • Svenska till tal & skrift
  • B-Körkort
Ytterligare information

Plats: Södertälje
Anställningstyp: heltid/dagtid 07.00 -16.00 med flexavtal.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Micael Johannssen, Gruppchef Verktygsverkstaden, tfn: 0700810299

Ansökan Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 nov 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga