SCANIA CV AB · Publicerad 26 mars 2021

Vi är en stödfunktion till R&D där vi tillverkar och modifierar prototypartiklar. Här arbetar vi i en flexibel arbetsmiljö där man deltar i kreativa diskussioner för att lösa problem så effektivt som möjligt.

Dina arbetsuppgifter

Som svetsare på vår avdelning kommer du att bereda och planera alla jobb självständigt för att ta fram efterfrågade artiklar. Då tillverkningsserierna är små så är det kontinuerligt nya artiklar som ska tillverkas. Genom att jobba smart och dra nytta av erfarenheter från redan tillverkade artiklar kommer du att medverka till utveckling och framställning av nya produkter till Scanias utvecklingsavdelningar.

Till stor del kommer arbetet att utföras självständigt även om du har kollegor som arbetar med liknande uppdrag.

Din profil

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från svetsning med MAG,TIG,MMA. Det är meriterande om du har erfarenhet från bearbetning i CNC-styrda bearbetningsmaskiner men inget krav. Vi bockar plåt i en modern styrd bockningsmaskin med utgångspunkt från en 3D modell.

Vi ser framåt att en svetsare även har förmågan att kunna köra avdelningens cnc-styrda vattenskärmaskin.

Du ska kunna läsa och förstå ritningar obehindrat, du är en kreativ problemlösare, noggrann, positiv och samarbetsvillig och som gärna vill vara med och utveckla vår verkstad så att vi kan uppnå bästa möjliga resultat.

Du har ett stort ansvar för att, inom gällande tidsplan, kvalitetskrav och leveranskrav, tillgodose kundens behov.

Vi är en serviceavdelning och det ska även spegla din personlighet. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter med olika funktioner inom Scania är det viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete.

Vi arbetar för en jämnare könsfördelning på avdelningen så vi ser gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten
  • Engelska till tal & skrift
  • Svenska till tal & skrift
  • B-Körkort
Ytterligare information

Plats: Södertälje
Anställningstyp: heltid/dagtid.

Vill du veta mer, kontakta gärna:
Andreas Andersson, Gruppchef Mekaniska Verkstaden STC, tfn: 08-553 815 21

Ansökan Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betygskopior
Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Plats: Södertälje

Anställningstyp: Heltid
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga