SJR · Publicerad 9 juni 2021

Vi på SJR söker dig som vill jobba som redovisningsekonom i Södertälje. Vi har just nu många förfrågningar i söderort och söker därför dig som har några års erfarenhet av kvalificerad redovisning, och vill komma in på stora och välkända bolag där du kan bidra med dina idéer och ditt nytänkande!

SJR söker nu för flera kunders räkning redovisningsekonomer, som kommer att vara verksam i stora bolag som erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsroll. Du kommer att sköta redovisningen från ax till limpa och dina uppgifter inkluderar bland annat
  • Månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Skatte- och momsdeklarationer
  • Löpande Redovisning
Du kommer att tillhöra stora redovisningsteam och kunderna sitter i Södertälje med omnejd.

Din bakgrund

Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, samt ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning. Du hanterar månads- och årsbokslut samt återrapportering självständigt. Du trivs i en miljö med komplex redovisning, och har goda kunskaper i ekonomisystem samt i Excel. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar svenska och engelska i tal och skrift utan problem.

Som person är du noggrann, strukturerad och bra på att prioritera. Du är framför allt benägen att tänka nytt och utmana gamla invanda processer med nya idéer. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-07-10

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga