Sigma IT Consulting · Publicerad 4 dec

Vi vill bli fler inom vårt stora satsningsområde R&D Södertälje! Därför söker vi dig som benämner dig själv som Scrum Master, agil förändringsledare eller Agil coach, du har arbetat ett par år med agil mjukvaruutveckling och gillar att lösa problem. Vilka språk och tekniker du behärskar är sekundärt, det viktiga är att du trivs med att driva den agila förändringsresan i företag med produktutvecklingsfokus. Du blir en del av ett team där vi arbetar med framtidens tekniker redan idag, delar kunskap, säger VI istället för JAG och ständigt utmanar varandra. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!R&D-området på Sigma är ett av våra stora satsningsområden och vi vill att just Du skall bli en i detta passionerade gäng. Vi är problemlösare av högsta rang och mjukvara i produktutveckling är det roligaste vi vet. Känslan av att ha knäckt en riktigt svår nöt är oslagbar. Känner du igen dig så finns det ingen tvekan, det är här du skall vara. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste sakerna som leder till att man gör ett bra jobb och trivs. Vi har kul!
Vad ger vi dig?


Våra kunder finns inom alla olika typer av produktutvecklande företag och vi jobbar med allt från den senaste telekomtekniken till uppkopplade och autonoma fordon, vilket gör att du kan vara med och välja vilka utmaningar du vill hjälpa till att lösa. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och lära dig nya saker hela tiden. Du sätter själv ribban för hur högt du vill nå - vi ser inga begränsningar.Vilket uppdrag du än väljer och i vilken form har ingen betydelse, du vet ändå att du kommer att jobba i teknikens framkant och pusha gränserna för vad som går att göra.I tjänsten som Scrum master hjälper du våra kunder i deras agila förändringsresa. Du är stöttning mot utvecklingsteamet och projektledare för att nå i mål med den agila förändringsresan.
Hur ser din bakgrund ut?


För att passa rollen som Scrum master hos oss tror vi att du har:


- Mer än 5 års erfarenhet från systemutveckling


- Arbetat med förändringsledning mot agila arbetssätt


- Talar samt skriver engelska samt svenska flytandeDina personliga egenskaper är viktiga för oss så därför tror vi att du är en problemlösare som har lätt att tala och få med dig människor på dina idéer.
Hur är Sigma som arbetsgivare?


Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.Sigma IT Consulting är det största företaget inom Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vi vill också vara med och skapa en bättre morgondag för oss alla. Tillsammans kan vi göra detta.EXPECT A BETTER TOMORROW
Ansökan


Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.Vi tar emot ansökningar löpande.Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Marielle Bergman, marielle.bergman@sigma.se
+ Läs mer om jobbet