Specialfastigheter · Publicerad 18 sept

Brinner du för nöjda kunder? Som drifttekniker på Specialfastigheters är du ansikte utåt och det är främst du som har möjlighet att underlätta kundens vardag. Är du van vid fastighetsbranschen och har goda kunskaper inom IT, el, styr och regler samt VVS? Vi söker till Specialfastigheter en drifttekniker som vill ansvara för den dagliga tillsynen och skötseln av några av Sveriges säkraste fastigheter, med placering i Södertälje.
Specialfastigheter är ett av Sveriges ledande fastighetsbolag. Bolaget är statligt och äger och förvaltar unika fastigheter som kännetecknas av säkerhet i framkant.

Denna tjänst är heltid och placerad i Södertälje. Välkommen med din ansökan redan idag intervjuer startas i slutet augusti.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker är du ansvarig för den dagliga tillsynen och skötsel på fastigheten. Samarbete med kunder såväl som med förvaltare, kollegor och entreprenörer utgör en central del av arbetet. Du ansvarar även för det felavhjälpande underhållet samt ibland också för mindre planerat underhåll. En annan del av arbetet består i att följa upp mediaförbrukningen och utföra driftoptimerande åtgärder. Tillsammans med din chef, förvaltaren, är du delaktig i arbetet med din enhets budget och affärsplan.

Erfarenheter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta som drifttekniker. Utöver detta är du ansvarsfull, serviceinriktad och kvalitetsmedveten. Vi ser gärna att du är en person med driv och engagemang som nu vill pröva något nytt för att utvecklas ytterligare. Arbetet ställer höga krav på integritet och social kompetens. Flexibilitet och lyhördhet är också egenskaper som ska stämma väl överens med din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Tjänsten kräver dessutom att:
  • Du är utbildad drifttekniker, likvärdig utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Du har goda IT-kunskaper
  • Du har goda kunskaper inom framför allt el, styr och regler samt VVS
  • Du måste kunna arbeta både självständigt och i grupp
  • Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift
  • Du har körkort för personbil
Utifrån Specialfastigheters säkerhetskrav måste du ha ett svenskt medborgarskap. I och med att hyresgästerna bedriver säkerhetsklassad verksamhet och med hänsyn till egna höga krav på säkerhet så utförs en särskild säkerhetsbedömning genom att ta del av utdrag från Polisens belastningsregister samt kompletterad med en säkerhetsintervju. Utöver detta kräver en del av specialfastigheters kunder i vissa fall en säkerhetsbedömning enligt Säkerhetsskyddslagen (1996:627) §11. Det genomförs även drogtest genom företagshälsovården innan anställning.

Om Specialfastigheter

Fastighetsinnehavet har en lokalarea på drygt 1,1 miljoner kvadratmeter. 2017 uppgick marknadsvärdet för våra fastigheter till cirka 25 miljarder kronor och vi omsatte 2028 Mkr . Bland våra hyresgäster finns Kriminalvården, Polisen, Försvarsmakten, Försvarets materielverk och Statens institutionsstyrelse med allt från kriminalvårdsfastigheter och ungdomshem till domstolsbyggnader och polisfastigheter. Specialfastigheters ambition är att vara det fastighetsbolag som bäst kan förutse och tillfredsställa hyresgästernas behov av ändamålsenliga och säkra lokaler till konkurrenskraftiga hyresnivåer. Att ta ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar är en självklar del av vår verksamhet och återfinns i våra kärnvärden Säkerhet, Närhet, Långsiktighet och Samverkan.
Specialfastigheter har fått högst poäng i Nyckeltalsinstitutets årliga mätning Attraktiv Arbetsgivarindex, Specialfastigheter har placering 1 av 235 medverkande organisationer.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
1 okt
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga