jobbsuters · Publicerad 8 nov 2019

Arbetsuppgifter

Vår kund inom bilindustrin söker nu en konsult inom transport/logistik. Teamet består idag av 4 personer som ansvarar för supporten av reservdelslogistiken. Arbetet innebär daglig monitorering i SAP, hantera ärenden i ärendehanteringssystemet, felanalyser, skriva felanmälningar till extern IT support, genomföra planerade uppdrag, vara delaktig i projekt. Du kommer att arbeta med verksamhetsprocesser, främst inom lager. Då behovet sträcker sig under en ca en 2-årsperiod är det på sikt tänkt att denna resurs kan ta beredskapsärenden (06.00-18.00 vardagar, rullande schema).

Kvalifikationer

Det är ett krav att ha arbetat i SAP och då helst i MM, SD, WM och eventuellt EWM.
Bör ha kunskap om Idoc (EDI). Re-processa, editera, skapa
Goda kunskaper i Office och då framförallt Access och Excel
Flytande i svenska och goda kunskaper i engelska i tal och skrift (koncernspråk är engelska)
Önskvärt att ha erfarenhet av användarsupport inom IT

Personliga egenskaper

Som person är du väldigt kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vidare är du lyhörd och vill ha ordning och reda runt om kring dig. Du är effektiv, målinriktad och gillar att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och du är mycket erfaren inom SAP.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2020-01-15 t om 2022-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan i Word-format och snarast då intervjuer sker löpande.
Sökord: SAP, Konsult, Transport, Logistik
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Transport , Logistik
Kontakt
Mejla Klara Renberg

Inga fler liknande jobb tillgängliga