ATA Hill & Smith AB · Publicerad Igår 00:00

Nu söker ATA en HR -generalist. Rekryteringen sker i samarbete med de Wall Bemanning & Rekrytering AB.

Om tjänsten
ATA befinner sig i en period av stark tillväxt vilket innebär att vi kan erbjuda en spännande tjänst där ditt driv och engagemang kommer till sin rätt. Du kommer att driva och utveckla HR-funktionen hos oss.
I rollen som HR-generalist arbetar du brett med alla HR- processer och ansvarar för att underhålla och följa upp HR- arbetet för ATA:s verksamhet i Sverige. Du arbetar också konsultativt genom att fungera som ett stöd till chefer i organisationen i generella HR-frågor. Utöver generalistrollen så ingår även ansvar för lönerapporteringen till ATA:s lönepartner. Utveckling av KPI:er ligger också på agendan framåt och en stor del av ansvaret för detta projekt ligger i den här rollen.
Tjänsten är placerad i Sollentuna och du rapporterar till VD. Omfattningen är 100 %.

Din profil
Du har en relevant högskoleutbildning inom HR samt minst fem års arbetserfarenhet av kvalificerat och brett HR arbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med såväl tjänstemän som yrkesarbetare samt har erfarenhet av hela HR-årets processer. Du är van att arbeta med HR-frågor såväl strategiskt som operativt och känner dig bekväm i arbetsrätten. För att passa in i rollen krävs att du är van att ta ansvar, resultatinriktad och har ett intresse för verksamhetens affär. Som person är du kommunikativ, lösningsorienterad och har förmåga att skapa förtroende hos dem du arbetar tillsammans med. Vi tror också att du är en van systemanvändare där du har erfarenhet från något av de större ERP-systemen. Det krävs att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift och känner dig bekväm att arbeta i hela Office-paketet.

Om de Wall Bemanning & Rekrytering de Wall Bemanning & Rekrytering har mycket lång erfarenhet inom branschen. Under denna flagga verkar vi sedan januari 2013. Vi växer kraftigt och erbjuder hyruppdrag och rekryteringar främst inom områdena ekonomi, HR, inköp/logistik och marknad/sälj. Våra kunder, större som mindre företag, finns inom de flesta branscher. Vi har kollektivavtal för våra anställda och vi är ett auktoriserat bemanningsföretag.

Ansökan
Ansök genom att klicka på ansökningsknappen. Urval kommer sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka tjänsten Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de Wall Bemannings rekryteringskonsult Karin Österman de Wall via e-post karin@dewallrekrytering.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Om ATA Hill & Smith AB
Hela vår verksamhet bygger på ett gemensamt mål - att rädda liv. I Sverige finns det över 140 000 km väg som ständigt utvecklas och moderniseras. ATA är experter på trafiksäkerhet och levererar helhetslösningar till kunder som alla har ett och samma mål - att rädda liv. Vare sig det handlar om en vägskylt i ett villaområde, framtagning av TA-planer eller en ombyggnation av en motorväg så har vi lösningarna. Tillsammans jobbar vi för att utveckla säkerheten och skapa tryggare miljöer - for the love of lives™.

ATA har över 50 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. De är rikstäckande med huvudkontor i Sollentuna och med filialkontor i Segeltorp, Örebro, Jönköping, Falun, Eslöv, Västerås, Göteborg och Drammen (Norge). Företaget omsätter c:a 230 miljoner och har totalt 90 anställda.

ATA ingår i industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC med huvudkontor i England. Hill & Smith-koncernen är en global producent av infrastrukturprodukter som har verksamhet över hela världen med kontor i åtta länder.

ATA är ledande i Sverige på att lösa komplexa trafiksituationer vid vägarbeten, att utveckla trafiksäkerhetslösningar och på att utbilda inom trafiksäkerhet. Verksamheten består av sex olika produkt- och tjänstesegment - Rental, Tech, Infra, WorkZone, Academy och ProActive. Läs gärna mer på www.ata.se och www.hsholdings.com.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Rekryteringen hanteras av
de Wall Bemanning & Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga