ATA Hill & Smith AB · Publicerad Idag 00:00


Om tjänsten

Som Depåchef får du ett affärs- och verksamhetsansvar för depån i Sollentuna, vilket inkluderar ansvar för försäljning och uthyrning, entreprenadtjänster, service och utbildning. Depåchefen ansvarar för den dagliga styrningen av det operativa arbetet. Det innefattar ansvar för kundtjänst, trafikentreprenadprojekt, TA-planer och tillstånd samt serviceverksamhet. I arbetet ingår såväl den dagliga driften som det långsiktiga utvecklings- och förbättringsarbetet.

Depåchefen ser över rutiner och processer, och driver utifrån ledningsbeslut förändringsprojekt tillsammans med kollegorna på depån och med andra berörda avdelningar.

Depåchefen är placerad i Sollentuna och kommer att rapportera till sälj- och marknadschef.

Din profil
Vi tror att du har en utbildning på minst gymnasienivå och några års erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, troligen från en arbetsledande roll. Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i ett bolag som säljer produkter och/eller konceptlösningar till väg-, gatu- och byggsektorn. Du är i grunden en positiv person som tycker om att verka i en roll där arbetsuppgifterna är varierande och som innehåller många kontakter både internt och externt. Med vana att arbeta självständigt och med en vilja att driva affärer i en kundorienterad miljö.

B-körkort är ett krav. Truckkörkort, förarbevis för hjullastare och C-körkort är meriterande.

Bra ordningssinne är en förutsättning, och för att passa in i gänget är du i grunden en glad person som ser möjligheter före hinder - du får gärna ha erfarenhet från ett kundserviceföretag. Våra förhoppningar på dig är höga och vi tror att du har ett brinnande intresse för både människor och maskiner. Vi erbjuder rätt person en spännande resa i ett entreprenörsdrivet företag. Du blir en viktig del i en dynamisk, skapande och förändringsbenägen miljö. I ett team med säljfokus och en högpresterande kultur, får du möjlighet att utveckla dina talanger ytterligare.

Ansökan
Ansök genom att trycka på ansökningsknappen snarast möjligt, då urvalsprocessen sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta de Wall Bemannings rekryteringskonsult Karin Österman de Wall, 070-778 00 06 eller via e-post karin@dewallrekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om ATA Hill & Smith AB

Hela vår verksamhet bygger på ett gemensamt mål - att rädda liv. I Sverige finns det över 140 000 km väg som ständigt utvecklas och moderniseras. ATA är experter på trafiksäkerhet och levererar helhetslösningar till kunder som alla har ett och samma mål - att rädda liv. Vare sig det handlar om en vägskylt i ett villaområde, framtagning av TA-planer eller en ombyggnation av en motorväg så har vi lösningarna. Tillsammans jobbar vi för att utveckla säkerheten och skapa tryggare miljöer - for the love of lives™.

ATA har över 45 års erfarenhet av trafiksäkerhet och vägarbetsutrustning. De är rikstäckande med huvudkontor i Sollentuna och med filialkontor i Segeltorp, Örebro, Jönköping, Falun, Eslöv och Drammen (Norge). Företaget omsätter ca. 230 miljoner och har totalt 90 anställda.
ATA ingår i industrikoncernen Hill & Smith Holdings PLC med huvudkontor i England. Hill & Smith-koncernen är en global producent av infrastrukturprodukter som har verksamhet över hela världen med kontor i åtta länder. Läs gärna mer på www.ata.se och www.hsholdings.com.


Nu rekryterar ATA en depåchef till huvudkontoret i Sollentuna. Rekryteringen sker i samarbete med de Wall Bemanning & Rekrytering.

Sökord: depåansvarig uthyrningsansvarig uthyrning , rental platschef arbetsledare
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Rekryteringen hanteras av
de Wall Bemanning & Rekrytering AB