Autoexperten/KGK · Publicerad 15 feb 2021

Kommunikatör till Autoexperten

Är du en driven lagspelare som brinner för marknadsföring och content? Då är det dig vi söker!

Inom Autoexperten ser vi långsiktigt på allt vi gör. Vi tror på att bilar ska hålla längre. Att laga det som är trasigt istället för att köpa nytt. Både för din ekonomi och för vår miljö.
Vi ser till att hjälpa våra kunder att förlänga livslängden på sin bil, det ska vara smart, enkelt och hållbart. Vill du vara med oss på den resan? Ansök till projektanställningen som kommunikatör redan idag.


Som projektanställd kommunikatör på vår marknadsavdelning kommer du att bistå verksamheten med operativt och strategiskt stöd, med fokus på content, men även traditionella marknadskoordinators-uppgifter ingår i uppdraget. Arbetet kommer att ske i nära samarbete med övriga kollegor på marknadsavdelningen och du rapporterar till Magnus Plahn som är Marknadschef för Autoexperten. Precis som vi andra i marknadsteamet är du en van lagspelare som är öppen för att hugga i där det behövs och som ser det som en självklarhet att ställa upp och hjälpa varandra.

Vi tror att du är öppen, gillar att ingå i en grupp och är van vid att hugga i där det behövs. Att du är nyfiken och vill lära dig nya arbetsuppgifter. Vi tror även att du är prestigelös, engagerad och driven.

Exempel på dina arbetsuppgifter:
  • Skapa, publicera och uppdatera innehåll i våra egna kanaler; e-handel, webb samt sociala medier
  • Driva extern kommunikation utifrån strategi & varumärke
  • Produktion och utskick av nyhetsbrev
  • Arbeta tillsammans med vår kreativa ateljé för olika uppdrag
  • Löpande kontakt med vår mediabyrå och övriga samarbetspartners

Din profil

Vi söker dig som gillar att uttrycka dig i text och har god erfarenhet av att skriva content. Det är bra om du har erfarenhet av att ha arbetat på en marknadsavdelning eller en reklam-, inhouse- eller contentbyrå, men inget krav. Du har en relevant eftergymnasial utbildning och du känner dig trygg i rollen och vet dina styrkor samt vad du behöver utveckla. Du är en erfaren användare av Officepaketet, CMS-verktyg, gärna Episerver, och du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Det är ett plus om du har grundläggande kunskaper inom bildredigering.
Som person är du engagerad och har ett stort intresse av marknadsföring. Du är öppen och kreativ, gillar nya idéer och har en positiv attityd och energi. Du är van vid att arbeta proaktivt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och är noggrann i dina leveranser och deadlines.

Övrigt
Tjänsten är en projektanställning på heltid till och med februari 2022. Du kommer ingå i marknadsavdelningen som består av cirka 20 härliga medarbetare. Just nu sitter vi, som så många andra, i våra egna hem och jobbar, men i vanliga fall hittar du oss i fräscha lokaler med eget gym i Sollentuna. Låter det här som något för dig?

Ansök idag
Din ansökan vill vi ha snarast möjliga då urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 13 mars. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Magnus Plahn, Marknadschef Autoexperten på 08- 594 100 92 eller Carin Frånberg, HR-Manager på tel. 08-92 30 22

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad, förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan. Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller.

Arbetstid/Varaktighet: Projektanställning till och med februari 2022, månadslön,

Placeringsort: Häggvik/Sollentuna

För mer information om Autoexperten, besök www.autoexperten.se och för mer information om KGK, besök oss på www.kgk.se

Välkommen med din ansökan!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Autoexperten tror på att, i första hand, laga det som är trasigt istället för att köpa nytt. Vi vill få bilar att rulla längre eftersom det är bättre för såväl den egna plånboken som för allas vår miljö.

Autoexperten är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 50 butiker och 400 anslutna verkstäder. Att välja en Autoexpertenansluten bilverkstad gör att du som kund kan känna dig trygg och säker. Oavsett vilken verkstad du väljer.

Vi på Autoexperten jobbar för att få bilar att leva längre och det gör vi genom att underhålla, serva och reparera. Att jobba inom Autoexperten är såväl utvecklande och utmanande som stimulerande och spännande. Dessutom har vi en trygghet och en styrka med KG Knutsson AB i ryggen. Autoexperten är ett affärsområde inom KG Knutsson AB som har helheten inom tillbehör, reservdelar, verkstadsutrustning och tjänster inom fordonsbranschen. KGK kan erbjuda en intressant miljö där du får jobba med innovativa produkter och lösningar i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Drygt 1300 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor gör bolaget till en stabil aktör.

Läs mer om oss på autoexperten.se / kgk.se eller på våra sociala medier
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator

Inga fler liknande jobb tillgängliga