Azets Insight AB · Publicerad 30 sept 2021

Vi på Azets erbjuder dig en utvecklande roll inom lön med fullt kundfokus där du blir en del av ett team med hög team spirit och en engagerad chef! Här ansvarar du för dina egna kunder där du säkerställer en proaktiv och lönsam leverans genom att arbeta utifrån Azets värderingar, processer, rutiner och IT-system.

Vi är ett modernt, väletablerat outsourcingföretag som värnar om worklife balance för våra medarbetare. Vi har mycket att göra i perioder och det gillar du, men vi har även tid för återhämtning mellan topparna. Vi har sett värdet i att kunna erbjuda mer flexibilitet genom att kunna arbeta hemifrån eller på kontoret utifrån vad som passar din livssituation bäst. På Azets ser vi till att du får en bra arbetsmiljö i hemmet såväl som på kontoret. För denna roll kommer du att tillhöra Rotebro kontoret.

I rollen har du stora utvecklingsmöjligheter genom variation av kunder och olika situationer som kan uppstå och ska hanteras. Genom vår strävan att hela tiden ligga steget före och genom samarbetet med kompetenta och trevliga kollegor växer du ständigt i din roll.

Vi söker dig med:
  • YH utbildning inom lön
  • Minst 2 års självständigt lönearbete, gärna från outsourcingbranschen
  • Erfarenhet från lönesystemet Agda
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal o skrift
  • Kunskaper i Excel
Arbetet innefattar:
  • Lönehantering
  • Kunddialog
  • Rådgivning
  • Felsökningar
  • Anpassningar i lönesystem utifrån lag- och kollektivavtalsändringar
För att trivas hos oss tror vi att du är en driven person som gillar förändringar såsom automatisering, digitalisering. Du har en naturlig proaktiv approach och strävar efter förbättring och effektivisering av processer och rutiner både hos kunder och internt. Du bör även gilla att jobba i team och lära av andra samtidigt som du på ett pedagogiskt sätt kan stötta och lära andra kollegor.

Låter det spännande? Skicka in din ansökan redan idag och bli vår nya kollega!
Sista ansökningsdag är 2021-10-30

Har du frågor om jobbet kontakta rekryterande chef Kristine Pettersson på kristine.pettersson@azets.com eller HR jamila.khan@azets.com

Urval sker löpande och tillsättningen av tjänsten är så snart som möjligt.

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta dem via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Lönekonsult, löneadministratör, lönespecialist, löneassistent, lön, lönekoordinator, payroll, konsult
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner

Inga fler liknande jobb tillgängliga