Capio Support AB · Publicerad 3 maj 2021

Är du förändringsbenägen, engagerad och ansvarsfull? Brinner du för redovisning och coachande ledarskap? Då kan tjänsten som redovisningschef till Capio Support Ekonomi vara rätt tjänst för just dig!

Vad kan Capio erbjuda dig?
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom våra sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge och Danmark. Vår vision är att våra patienter ska ha en förbättrad hälsa i vardagen. Capio är en pålitlig partner som är närvarande och nytänkande.

I rollen som redovisningschef kommer du ha det övergripande ansvaret för redovisning och kundreskontra för affärsområdena Capio Specialistkliniker, Capio Äldre och Mobilvård samt Capio Ortopedi. Tjänsten är operativ och tyngdpunkten i rollen ligger på redovisning, driva förändringsarbete samt ledarskap. I rollen ingår personalansvar för åtta medarbetare. Du ansvarar för teamets planering, uppföljning och för att coacha i redovisningsprocesserna.

Tjänsten är placerad i nya fina lokaler på Sollentuna Sjukhus, Sollentuna.

I rollen ingår:
  • Personalansvar och löpande coaching för 8 medarbetare samt budgetansvar
  • Ansvar för den löpande redovisningen samt säkerställa regelefterlevnad
  • Ansvar för års-, kvartals- och månadsrapportering inklusive rapportering enligt IFRS i koncernredovisningssystemet Aaro
  • Stödja verksamhet och controllers
  • Medverka vid extern och intern revision
  • Onboarding av nya dotterbolag/förvärv
  • Proaktivt identifiera, driva och utveckla samt implementera förändringsprojekt
  • Vidareutveckla och effektivisera arbetet inom redovisningsteamet
Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk examen och flerårig erfarenhet från liknande roll med kvalificerad redovisning, komplexa redovisningsfrågor och rapportering i bolag med stora flöden. Vidare hare du erfarenhet av personalledning, van att driva förändring samt hantera flera bolag parallellt.

Väsentligt för rollen är att du har erfarenhet av att utveckla, effektivisera och automatisera processer och arbetssätt. Du är systemintresserad och har goda kunskaper i svenska, engelska och Excel. Har du erfarenhet av affärssystemet Unit4 ERP så är det meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du har goda ledaregenskaper, är driven, engagerad och strukturerad samt har en bra förmåga att prioritera. Du är lugn och trygg samtidigt som du gillar att arbeta i ett högt tempo med många kontaktytor i organisationen. På Capio råder en föränderlig miljö med mycket på gång vilket du trivs med. Arbetsplatsen präglas av ambitiösa, drivna kollegor som vill utvecklas som också värdesätter gemenskap och samarbete. Du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer med olika kontaktytor internt.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Capio med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Helene Werme, helene.werme@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Capio erbjuder ett brett vårdutbud av hög kvalitet inom medicin, kirurgi och psykiatri genom sina sjukhus, specialistkliniker och vårdcentraler i Sverige, Norge, Danmark, Frankrike och Tyskland. Från november 2018 är Capio del av Ramsay Générale de Santé och samgåendet skapar en ledande europeisk vårdgivare med en total omsättning om 3,8 MEUR och cirka 36 000 medarbetare. För mer information om Capio och Ramsay Générale de Santé se www.capio.com/sv och www.ramsaygds.fr.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 juni 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomichef

Inga fler liknande jobb tillgängliga