Centric Professionals AB · Publicerad 22 nov

För vår kund Techtrades räkning söker Centric nu en erfaren drifttekniker som kan arbeta med planering, installation, konfigurering och felsökning av virtualiserad back end-drift. Du kommer främst att arbeta med VMwre-miljöer och SAN-storage, och du har också mycket goda kunskaper inom nätverk. Erfarenhet av andra virtualiseringsplattformar och enterprise storage-lösningar är meriterande. Personen vi söker är redo att komma till ett mindre företag, vill ta lead, och vara den som lär ut av tidigare kunskap och erfarenheter till övriga tekniker. Du är också villig att anta ett brett arbetsområde som kan inkludera allt från fysiskt nät till konfigurering och administrering av gäst-operativsystem.

I denna rekrytering jobbar Techtrade med Centric Professionals, som sköter hela rekryteringsprocessen. Anställningen, som är på heltid och börjar med sex månaders provanställning, blir alltså direkt hos Techtrade. De har sitt kontor i Norrviken i Sollentuna.

Arbetsuppgifter

Som drifttekniker kommer du att arbeta i en intensiv miljö där din roll är att hantera och lösa tekniskt komplicerade problem. Du kommer även att arbeta med löpande underhåll samt förbättringsarbeten i virtualiseringsmiljöer. Du är erfaren och van med driftmiljöer som har 1000-2000 klienter som driftas av en mindre grupp. Du är kompetent inom olika tekniska miljöer och har inget emot att dela med dig av din kompetens och lära ut till andra tekniker vid behov. Vi ser att du kommer från ett större bolag och är villig att gå vidare mot en mindre och mer familjär företagskultur med stora möjligheter till utveckling.

Din profil och kvalifikationer
  • VMware vSphere
  • Storage (SAN, NAS, iSCSI)
  • Networking (routing, firewalls, VLAN)
  • Network Security
  • Network Monitoring (Nagios)
  • Backup Services (Veeam)
  • Microsoft Windows Server 2008, 2012, 2016
  • BSD/Linux
Om kunden

Sedan 1993 stödjer Techtrade vårdcentraler, specialistläkare, tandläkarmottagningar och andra vårdföretag i IT-relaterade frågor. De tar hand om IT-drift, IT-support, nätverk, kommunikation, säkerhet, sekretess och stödjer även sina kunder vid kontakt med andra leverantörer inom telefoni, utskrift och verksamhetskritiska system. Deras uppdrag är att utveckla och supporta vården ur ett IT-perspektiv.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Thomas Florentin på tfn: 0734-159352 ellerthomas.florentin@centric.eu.

Vi har tyvärr inte
möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nå't. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande;https://www.facebook.com/CentricSweden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
IT-Konsult