Jästbolaget AB · Publicerad 22 okt

Jästbolaget söker en driven och engagerad

HR-chef

I rollen som HR Chef kommer du att arbeta operativt och strategiskt inom hela HR-området. Ditt ansvar är att självständigt driva och utveckla affärsnära och verksamhetsstödjande HR processer. En stor del av arbetet är att vara coach och bollplank till chefer i syftet att stärka deras ledarskap och stödja i arbetsrättsliga frågor, kollektivavtalstolkningar samt ansvara för förhandlingar med fackliga parterna. Som HR-chef bidrar du med driv, energi och mod att möta förändringar.

Ditt ansvar sträcker sig över alla HR processer såsom rekrytering, performance management, lön & kompensation, rehabilitering, kompetensutveckling, systematiskt arbetsmiljöarbete och employer branding. I rollen ingår att arbeta med våra värderingar och utveckla vår kultur, uppdatera och utveckla policys, HR administration och rapporteringar till moderbolaget. Löneadministrationen är outsourcad men du ansvarar för korrekt data in och korrekt lön ut. Rollen är bred och du ansvar även för företagets friskvårdsbokningar, städavtal inkl internservice gällande catering och kaffeleverantör.

Du rapporterar till VD och din placering är på Jästbolaget i Sollentuna.

Vi erbjuder dig en självständig och bred HR-roll i en organisation med korta beslutsvägar. Du har förmågan att fånga upp verksamhetens behov och bemöta dessa samt kan omsätta strategiska beslut i konkreta resultat. Det här är en roll att växa i. Du kommer få arbeta med HR områdets alla processer och utvecklas i takt med företaget. Jästbolaget är i en spännande förändringsresa där HR är har en viktigt och drivande funktion. Du ger support till 7 st chefer, ingår i ett centralt HR-nätverk inom Orkla samt samarbetar med moderbolaget KåKå´s HR team.

För att lyckas i rollen har du en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller motsvarande. Du har god kännedom inom HR arbetets alla processer, djup kunskap inom arbetsrätt och vana att arbeta med kollektivavtal. Vidare är du handlingskraftig, prestigelös och redo att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter som även kan spänna sig utanför HR området. Du är kommunikativ och konsultativ i ditt samarbete med andra och har en hög integritet. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För frågor angående tjänsten var vänlig kontakta KåKå´s HR Chef, Peder Mattson på tfn 0709-10 03 10.

Då urval sker löpande ser vi gärna att du ansöker snarast.

Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jäsbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga