KGK · Publicerad 10 juni 2020

Vi söker Systemutvecklare/Javautvecklare till vår IT-utvecklingsavdelning. Vi är en prestigelös avdelning med ett affärsnära ansvar. Engagemanget att skapa effektiva och hållbara lösningar är stort samtidigt som vi ställer upp och hjälper varandra. Vi uppmuntrar kreativa idéer som förenklar vardagen för utvecklarna inom gruppen samt även för våra kunder.

Arbetsuppgifter

Stor del av arbetstiden går åt till att skapa nya kreativa och tillförlitliga funktioner genom att programmera och diskutera tillsammans med övriga utvecklare i gruppen. Även planering och demonstrering om vad som ska och har utvecklats, samt till viss del hantera support och frågeställningar från användare och produktägare. Vi utvecklar våra applikationer enskilt eller tillsammans beroende på komplexitet.

Din profil

Vi söker dig som har någon form av universitets-/högskoleexamen inom datateknik eller systemvetenskap, eller en yrkesutbildning inom programmering, eller en flerårig dokumenterad erfarenhet av systemutveckling med java som primärt språk. Om du har erfarenhet av Spring framework & Spring boot, React.js, JavaScript, Scrum, SQL, GIT, Rest, CI/CD är det meriterande.

Som person är du engagerad i ditt arbete, spelar ingen roll om det avser enkla eller komplexa uppgifter. Du tar gärna egna initiativ för att hitta lösningar, dels för att skapa ett bra och utvecklande samarbete i gruppen bland utvecklare men även för att hjälpa produktägare att formalisera och precisera krav. Vidare är du kvalitetsmedveten för att kunna skapa och underhålla en produkt/applikation för hög tillförlitlighet. Du gillar att ta till dig ny teknik samtidigt som du vill förmedla nya och gamla kunskaper/erfarenheter. Du är social och en lagspelare, som är öppen för att både ge och ta konstruktiv kritik. Självklart är du duktig på att kommunicera obehindrat i tal och skrift, på både svenska och engelska.

Mer information

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, månadslön, tillsvidare
Placeringsort: Häggvik/Sollentuna
För mer information om företaget, besök oss på www.kgk.se

Välkommen med din ansökan!

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kommer du bli bakgrundskontrollerad förutsatt ditt medgivande. Vänligen se över ditt CV innan ansökan.

Vi samarbetar med 2Secure som är ett säkerhetsbolag och en internationell aktör inom bakgrundskontroller. 2Secure utför bland annat kontroller i samband med rekrytering, företagsförvärv, leverantörssamarbeten och ledningsprövningar.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
KG Knutsson AB

KG Knutsson AB är sedan 1946 smörjmedlet i den svenska fordonsbranschen. Vi är ett företag som tror på långsiktiga relationer, därför jobbar vi med starka varumärken och skapar affärer som gynnar alla parter. Vi kan erbjuda en stimulerande miljö där du får jobba med intressanta människor, produkter och tjänster i en omvärld och bransch som ständigt förändras. Vi ger våra leverantörer vårt distributionsnät medan våra kunder får de bästa varumärkena, allt inpackat i vår produktkunskap och precisa distribution. Vårt produkt- och tjänstesortiment är bredast i branschen och på vår e-handelsplats autokatalogen.se hittar våra partners mer än en halv miljon artiklar. Förutom i Sverige finns KGK även i Norge, Finland, Estland, Lettland och Litauen. Vi är totalt ca 950 medarbetare, har en privat ägare och omsätter ca 3 miljarder SEK gör bolaget till en stabil aktör. Besök gärna kgk.se och autoexperten.se för mer information.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 juli 2020
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler jobb från KGK tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga