Konfidentiell · Publicerad 20 sept

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi söker en driven supply planner för ett interimsuppdrag på minst 6 månader till ett världsledande företag inom fordon- och marinbranschen.

Ansvar
I rollen som supply planner ansvarar du för varuflödesplanering och inköp inom dina kategorier.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår:
  • Inköp till centralt lager (Advanced Warehouse Replenishment, AWR) och säkerställa lageroptimering (rätt antal i lager vid rätt tillfälle) av centrallager (AWR)
  • Analysera och föreslå förändringar för optimering av varuflödet
  • Vara delaktig i samarbete/projekt med produktavdelningar, lager, leverantörsreskontra, speditionsavdelning och säljteamen för att genomföra förbättringar
  • Kvalitetsutvärdering av leverantörer och genomförande av återställningsplan (Corrective Action Plan) mot de leverantörer som inte uppfyller våra krav
  • Medverka i strategisk utveckling av varuflödet
Din profil
Vi söker dig med 2 - 3 års erfarenhet av operativt inköp, lagerverksamhet, logistik och materialstyrning. Du har vana av att ha dialog och viss förhandling med leverantörer samt interna kravställare. Goda kunskaper och egenskaper som bidrar till att förändringar/förbättringar utförs både självständigt och i projektform. God IT-vana är ett måste samt förståelse för affärssystem så som Movex och AWR är en fördel. Flytande svenska och engelska är ett krav, både i tal och skrift.

För att trivas i den här rollen behöver du uppskatta att arbeta i en miljö med stark tillväxt, eget ansvarstagande och högt tempo.
Organisationen präglas av en stark entreprenörskultur och decentraliserad beslutsfattning. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och som person är du en god medarbetare med hög kommunikativ förmåga som är noggrann, effektiv och har ett öga för utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Hantering av ansökningar sker löpande varför tillsättning kan ske tidigare än sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 29 oktober. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99.Supply planner, SCM, logistics, procurement, supply chain logistic commodity, lager, planning, warehouse
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga