Makita oy · Publicerad Igår 09:06

Vi söker dig som vill utmana en traditionell bransch där din insats är fokuserad på smarta, effektiva och lönsamma affärer. Sveriges ledande verktygsleverantör söker en hängiven KAM med ansvar och stark vilja att utveckla centrala kedjekunder. Är du redo för den roligaste tiden i din karriär där du kommer att erbjuda dina kunder produkter i absoluta världsklass och där ditt arbete bidrar till att utveckla vår relation med svenska bygg- och industriåterförsäljare?

Makita söker en innovativ Key Account Manager som vill vara med och vidareutveckla vår affär med våra centrala kedjekunder. För att nå framgång i rollen är du en nyfiken, proaktiv och inspirerande affärspartner som vågar utmana traditionella sälj och köpbeteenden. Du kommer till ett företag som genomsyras av entreprenörsanda och säljvilja. Vår företagsanda präglas av vänskaplighet och god stämning där alla medarbetare är stolta att representera Makita som varumärke.

OM TJÄNSTEN - DINA ARBETSUPPGIFTER & DITT ANSVAR

Som KAM ansvarar du för att bygga upp och driva vår affär med nyckelkonton på nationell nivå. Du upprättar, förankrar och kommunicerar taktiska och strategiska planer för att skapa långsiktiga och lönsamma KAM kunder. Du rapporterar direkt till Head Of Sales.

Dina huvuduppgifter blir att ansvara för våra kunders försäljningsutveckling inom Makitas samtliga produktområden. Du identifierar affärspotential och kundbehov. Du genomför egna kundmöten, offererar, förhandlar avtal och utvecklar befintliga KAM kunder.

Till din hjälp har du en bred portfölj av marknadsledande premiumprodukter, kunniga kollegor och ett nära samarbete med pris-, produkt-, och marknadsorganisationen. Tjänsten är placerad på Makitas nyrenoverade huvudkontor i Sollentuna norr om Stockholm och våra kunder finns i hela Sverige varför en del resor i tjänsten är ett positivt inslag i din vardag.

Vi erbjuder dig
  • En strategisk nyckelfunktion hos en marknadsledare av premiumprodukter
  • En karriär i en koncern med tydligt fokus på att utveckla försäljningen i alla våra produktområden
  • Ett bolag med en platt organisation, där beslutsvägarna är korta.
  • Stolta och prestigelösa medarbetare som drivs av innovation, framåtanda, utveckling och tillväxtfokus.
  • En sund arbetskultur som premierar utveckling och egna initiativ
  • Ett bolag i stark tillväxt
OM DIG - ERFARENHET & EGENSKAPER

Vi söker dig som har förmågan att skapa smartare affärer och vars målfokus smittar av sig på både kunder och säljkår. För dig är det viktigt att räkna på affären så att det blir ett ömsesidigt positivt resultat. Du ser helheten i affärer och hur detta påverkar bolaget på alla nivåer, både strategiskt och taktiskt. Som person, vågar du utmana och komma med nya idéer och har en utvecklad analytisk och strategisk förmåga.

Du behöver ha god förståelse kring produktflöde, kampanj- och konceptförsäljning. Från tidigare arbeten har du presterat med goda resultat, gärna som Key Account Manager där huvuduppgiften är att skapa en optimerad balans mellan volym och värde. Du ser dig själv som tekniskt intresserad men behöver inte ha branscherfarenhet. Du talar och skriver engelska obehindrat och vi välkomnar både manliga och kvinnliga sökanden.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Christopher Thorstrand. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Christopher på mail: christopher.thorstrand@salesonly.se alt via tel. +46 73 521 65 89. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Makita Corporation är ett av världens största verktygs-producerande företag som med 100 års erfarenhet utmärker sig för sin utmärkta prestanda och höga kvalité. Makita finns representerade på alla kontinenter med över 40 dotterbolag. Makita Sverige etablerades i september 2008 och är en filial till Makita Oy, Finland. Vårt huvudkontor med nybyggt showroom och nya, fräscha utbildningslokaler ligger i Sollentuna.

Läs mer om Makita Sverige på www.makita.se.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
22 mars 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga