Pronomic AB · Publicerad 6 nov

Pronomic söker en affärsorienterad ingenjör / tekniker inom maskinkonstruktion till Sollentuna

Har du intresse för konstruktion och ergonomi? Pronomic fortsätter sin tillväxt och söker ytterligare en Technical Sales Manager (teknisk säljare) som är intresserad av att, tillsammans med våra Partner, ta fram kundanpassade lyfthjälpmedel.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta lösningsorienterat med Partners över stora delar av världen och Sverige. Kunderna finns i huvudsak inom tillverkning, men även i andra industrier. Vi erbjuder dig att till en bred och spännande kundkrets och tillsammans med våra Partner, ta fram kundanpassade lyfthjälpmedel. Initialt och som en del i introduktionen av vår verksamhet, kommer du att arbeta med konstruktion av dessa.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du arbetar och hanterar olika Partners förfrågningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Teknisk rådgivning till Partner och säljare
  • Konstruktion och ansvar för lösningar
  • Framtagning av offerter
  • Fånga upp idéer och ta fram kundanpassade lösningar
  • Partner- och sambesök till deras slutkunder
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta med kommersiella, tekniska och juridiska frågeställningar som är direkt kopplade till lösningarna. Tjänsten innebär ett nära samarbete med Pronomics övriga tekniker och organisation. Arbetet är förlagt under dagtid och tjänsten innebär ca 3 resor per år.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk- eller ingenjörsexamen inom maskinteknik och / eller maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet av maskinkonstruktion och kunskaper inom CAD (3D och Inventor).

Du älskar kundanpassade lösningar. Du är idérik, affärsmässig, pragmatisk och van vid att jobba nära Partner och säljare. Då tjänsten innebär många externa och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska.

Vi ser även att du är noggrann i ditt dagliga arbete och trivs både att arbeta enskilt och i grupp. Du som söker är en positiv och ansvarsfull person.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG är den nya generationen bemannings- och rekryteringsföretag som rekryterar fördomsfritt. Med det menar vi att vi tänker och arbetar på nya sätt. Genom att se bortom fördomar kan vi hitta kandidater som andra inte ser - dessutom snabbare! Det gynnar våra kunder och jobbsökare samt bidrar till mångfald och en hållbar arbetsmarknad. Många av Sveriges mest attraktiva företag har upptäckt vårt synsätt och vi växer snabbt. I dagsläget har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga