Ragn-Sells · Publicerad 12 aug

Vi söker nu för Ragn-Sells räkning en kvalificerad redovisningsekonom som vill vara med och bidra till fortsatt förändring och utveckling. Vi söker dig som uppskattar att ha omväxlande arbetsdagar där du har många kontaktytor och är delaktig i att ge bästa möjliga service till organisationen. Som redovisningsekonom kommer du att ha ett eget ansvar för ett eller flera av koncernens svenska bolag. Redovisningsgruppen består av fem personer och du kommer att rapportera till Ekonomichefen och arbeta i trevliga lokaler nära vatten i Sollentuna.

Exempel på ansvarsområden som redovisningsekonom
  • Ansvarig för ett eller flera av koncernens bolag
  • Ansvar för avstämningar och avvikelser
  • Periodiseringar och reserveringar i samband med bokslut
  • Avstämningar och redovisning av moms, skatter etc.
  • Upprättande av årsbokslut, årsredovisning inklusive inkomstdeklaration
  • Stöd till Business Controllers inom olika affärsområden gällande redovisningsfrågor
  • Aktivt initiera och driva förbättringsprojekt


Utbildning och erfarenhet


Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och minst 3-5 års erfarenhet från en liknande tjänst. Det är viktigt med stabil redovisningskunskap och intresse för- och idéer kring hur redovisningsprocessen kan effektiviseras och utvecklas. Du har tidigare agerat i en tjänst där du övervakar ett redovisningsflöde och kan identifiera problemområden. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat mot flera bolag i ditt ansvar inom redovisning. Du har vana vid att arbeta med Excel och har erfarenhet av ett eller flera affärssystem. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper

För att vara framgångsrik i rollen som redovisningsekonom är du en person som drivs av att få skapa strukturer. Du kommer att ha ett eget bolagsansvar, vilket gör att du dels trivs att säkerställa att redovisningsflödet är korrekt men också kan vara flexibel och kan hjälpa andra i teamet. Du har en kommunikativ sida och tilltalas av att vårda flera kontakter internt i din roll. Vidare är du uthållig i ditt eget arbete och är van att arbeta både högt och lågt. Du triggas av svåra redovisningsfrågor och ser ett nöje i att problemlösa.

Placeringsort: Stockholm

Om Ragn-Sells

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ragn-Sells med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Wickholm, på 070-712 98 08. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Rekryteringen hanteras av
Meritmind AB