SEOM · Publicerad 21 sept

Sollentuna Energi & Miljö är ett kommunalägt aktiebolag. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, tjänster via stadsnät, vatten och avfallshantering. Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart.

Tjänsten

I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du brett med ärenden gällande alla våra affärsområden. Kunderna består av både privatpersoner och företag. Rollen ställer krav på att varje ärende hanteras med stor noggrannhet och håller en hög servicenivå. Du kommer att ingå i SEOMs kundtjänstteam och ha ett nära samarbete med kollegorna på företaget.

Tjänsten är ett sk "hyrköp" vilket innebär att du är anställd via Placera Personal i 6 månader med intentionen att därefter övergå i en anställning hos kundföretaget. Tjänsten är heltid med start omgående.

Arbetsuppgifter
  • Telefonsamtal och mail
  • Handlägga ärenden
  • Utreda, tex fakturor
  • Administration
  • Vara behjälplig i övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen
Kvalifikationer

För att passa i rollen som kundtjänstmedarbetare ser vi följande bakgrund som lämplig:
  • Gymnasiekompetens
  • Tidigare erfarenhet av kundtjänst
  • Tidigare erfarenhet som handläggare är meriterande
Som person är du serviceinriktad, noggrann, prestigelös och kundorienterad. För att passa hos vår kund tror vi att du trivs i en varierande och händelserik roll där telefon och mail är ditt främsta arbetsredskap.

Om du är intresserad av tjänsten som kundtjänstmedarbetare, tveka inte att skicka din ansökan omgående. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: kundtjänstmedarbetare, kundtjänst, handläggare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Placera Personal AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag som hjälper företag med att förenkla och effektivisera sin personalförsörjning. Vi rekryterar och hyr ut kompetens inom kontor, ekonomi, lön, bank/finans, HR, inköp, sälj/marknad och teknik/IT. Varje år tillsätter vi hundratals tjänster hos våra kunder i många olika branscher. Vi har funnits sedan 1988 och är idag ca 120 medarbetare. Vi är auktoriserade och medlemmar i Bemanningsföretagen.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga