SJR · Publicerad 16 nov 2021

Vi söker nu en kvalificerad redovisningsekonom till ett 6 månaders långt uppdrag med möjlighet till förlängning eller anställning. Vår kund som är ett stort internationellt företag inom fordonsbranschen erbjuder en varierad tjänst med utgångspunkt i Stockholm Norrort. Uppdraget har start omgående och sträcker sig fram till maj.


Om tjänsten

Som redovisningsekonom kommer du att ha ett självständigt bolagsansvar för dina bolag samtidigt som du har ett nära samarbete med ditt team på 15 personer. Rapportering sker till CFO.

Arbetsuppgifter:

 • Månatligt, kvartals och årsbokslut samt årsredovisning
 • Momsredovisning och arbetsgivardeklarationer
 • Löpande bokföring, periodiseringar, avstämningar
 • Delaktig i koncernmellanhavanden
 • Anläggningsregister
 • Betalningar
 • Utredningar
 • Kontakt med Skatteverket, banker och revisorer
 • Bidra till ständig förbättring och utveckling av rutiner och processer
 • Övrigt förekommande ekonomirelaterade uppgifter
Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller motsvarande eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du har arbetat minst tre år med kvalificerad redovisning, gärna i stora internationella företag. Har du jobbat på bolag med lager är det ett plus. Erfarenhet av regelverk som K3 och IFRS är ett krav. Vi förutsätter du är van att jobba i Excel och har du erfarenhet av affärssystemen M3 eller infoflex är det meriterande. I rollen behöver du behärska flytande svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du ansvarstagande, driven och självgående. Du är van att jobba strukturerat mot deadlines samtidigt som du månar om och ger support till kollegor vid behov. Vidare är du analytisk, kommunikativ, prestigelös och flexibel. Du har lätt för det sociala och uppskattar samarbete.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Helena Öberg på 076-6471603. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-12-15.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla känsliga personuppgifter, såsom exempelvis uppgifter om hälsa, religiös eller filosofisk övertygelse, politiska åsikter eller facktillhörighet.

I det fall den sökta tjänsten medför ekonomiskt ansvar kommer en kreditupplysning att genomföras avseende slutkandidaten.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.


Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare.
Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.
  + Läs mer om jobbet
  Om företaget
  SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
  + Läs mer om företaget
  Sista ansökningsdag
  14 jan 2022
  Omfattning
  Heltid
  Antal Tjänster
  1
  Yrkesområde
  Ekonomi
  Underkategori
  Redovisningsekonom
  Visa var

  Inga fler liknande jobb tillgängliga