Total Resurs · Publicerad 12 okt

Vill du drifta och underhålla system som bidrar till en bättre miljö? Vill du arbeta i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag?

Om kunden

Företaget är ett av de främsta inom miljö och recycling. Deras filosofi är att det jobb deras bransch utför kan göras på många sätt men det är människorna som gör skillnaden. På denna arbetsplats finns branschens mest erfarna och professionella medarbetare. Man är idag ca 1700 medarbetare i Sverige, totalt 2500 i hela koncernen. Företaget finns i Sverige, Danmark, Norge, Estland, Lettland och Polen. Kontoret i Stockholm ligger i Sollentuna.

Vår kund erbjuder

Du kommer arbeta I ett team med 12 andra personer på drift och support. I själva drift teamet så arbetar det total fem personer. Det är fyra på supporten och två i nätteamet. En dag i veckan är man operativt ansvarig då börjar man arbeta 06:30 och man är då ansvarig för övervakning av miljön och agerar på larm, eskalerar till förvaltningar, leverantörer eller andra på driften.

Kompetens

Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av liknande arbete.
I miljön finns följande:
VMware
Microsoft miljöer, AD. ADFS, MIM,
SQL
Microsoft Online tjänster, Office 365, CRM, Sharepoint, Exchange Online
Microsoft System Center, SCOM. mm
Trend
Biztalk
HP Servrar
HP Storage

Personliga egenskaper

Du är driven och självgående och kommer med egna förslag på lösningar och problem. Du tar för dig och har inga problem att ta ansvar för driften. Du har ett utpräglat servicetänkande och en mycket god samarbetsförmåga. Att du är driven och resultatorienterad ser vi som en självklarhet!

Vi erbjuder

Vill du veta mer om tjänsten?
Marie Jensen, Konsultchef
marie.jensen@totalresurs.se

Sökord: drifttekniker, IT, IT-företag, infrastrukturer, databas, server, nätverk, brandvägg, IT-drift, It-tekniker
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 130 medarbetare, varav 60 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition är att vara den bästa arbetsplatsen.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga