Total Resurs · Publicerad 14 sept

Är du en riktig stjärna på MS CRM? Vill du förvalta och utveckla kundsystem som bidrar till en bättre miljö och samtidigt vara en del av implementeringen av ett nytt affärssystem från On-prem till moln? Här ges du möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i natursköna Norrviken i ett stabilt familjeföretag som gör världen lite bättre, varje dag!

Då är du välkommen till Ragn-Sells som ny systemförvaltare!

Om kunden

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Man samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Samtliga erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Totalt är man fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt 2900 personer i hela koncernen och med fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2017 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.

Vår kund erbjuder

Just nu pågår projektet att implementera D365 online och även Microsofts CRM applikation och därför söker vi nu en förvaltare som kan vara med och bidra i implementeringsprojektet. Du tillhör förvaltningsteamet för kundprocesser där vi även arbetar med andra applikationer, t.ex. kundportal och Netshop. I ditt arbete som systemförvaltare har du kontakter både internt i hela koncernen (Norge, Danmark, Estland och Sverige) och externt med leverantörer. Du arbetar tätt med verksamheten för att förstå de processförbättringar som behövs och sedan omvandla dem till systemkrav. I rollen ingår att utarbeta, implementera och följa upp förvaltningsplanen på ett kostnadseffektivt sätt. Du utvecklar och implementerar systeminstruktioner och dokumentation, tar fram och följer upp SLA:er, koordinerar releaseplaner och utför vissa test. Du är 2-linjens support och medverkar i effektiviserings och utvecklingsarbete inom IT.

Kompetens

Vi behöver dig som har minst 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, har arbetat med MS CRM och har mycket gott tekniskt kunnande i Office 365 och/eller MS CRM Online 2016. Du har arbetat med processförvaltning och har erfarenhet av att leda, driva och implementera utvecklingsprojekt. Du talar och skriver både svenska och engelska utan svårigheter. Det är viktigt att du har lätt för att prata med alla i koncernen på ett rakt och pedagogiskt sätt. Du har ett utpräglat servicetänkande och en mycket god samarbetsförmåga. Att du är driven och resultatorienterad ser vi som en självklarhet.

Vi erbjuder

Vi är inget traditionellt bemanningsföretag. Vi sätter kvalitet framför kvantitet. Genom ett personligt engagemang och med individen i fokus skapar vi givande och hållbara relationer.
Vi tror just att det vinnande konceptet handlar om att omge sig med engagerade människor. Det är inte enbart ett företags visioner eller en slående uppfinning som gör oss konkurrenskraftiga och lyckosamma, utan det är människors engagemang. Människor som får utvecklas och använda hela sin potential och kraft kan nå hur långt som helst.

Vårt mål är enkelt: du ska nå dina.

Har du frågor eller funderingar?
Kontakta Marie Jensen, marie.jensen@totalresurs.se
073-522 70 84
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Total Resurs är en leverantör av konsult- och rekryteringstjänster inom IT, där erfarenhet och hög kompetens är lika viktigt som äkta engagemang och hjärta. Total Resurs ingår i Total-koncernen som grundades 2011 med säte i Stockholm. Vi är idag ca 70 medarbetare, varav 45 konsulter. Vi vill vara skickligare, närmare och ge mer. Bakom Total Resurs står erfarna entreprenörer och några av marknadens främsta konsulter och medarbetare. Många av oss har mer än 25-års erfarenhet av avancerad IT-integration, kommunikation och rekrytering. Vi bygger det företag vi själva alltid velat arbeta i och som kunder och leverantörer vill arbeta med. Vår ambition att vara den bästa helhetsleverantören av IT.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
14 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT