ÅF AB · Publicerad 29 nov

Vi erbjuder
ÅF är ett spännande och innovativt företag som skapar hållbara teknik- och designlösningar. Bolaget är i en god tillväxtfas där du kan vara med att påverka utvecklingen. Hos oss tror vi starkt på och arbetar efter våra värdeord, modig, hängiven och lagspelare. Vi vet att mångfald ger styrka, och vi utmanar, stöttar och tar fram det bästa i varandra. Du rapporterar till Kommunikationschef för divisionen Infrastructure.

Rollen

Rollen som marknadskoordinator innebär ett nära samarbeta med kommunikationschefen med fokus på webb och produktion med känsla för design. Du kommer att vara ett organisations- och säljstöd som producerar och bygger för webb och intranät, samt ansvarar för presentationer och material för vår divisionschef. Tillsammans med teamet lägger du upp planer. Vi stöttar varandra och hjälps åt, men du har också stor frihet att ta egna initiativ. Vi arbetar strategiskt men också operativt. För att lyckas i rollen bör du ha en visuell ådra och erfarenhet av projektledning. Du driver på och genomför det dagliga arbetet, har nära till beslut och vågar att utmana. Du rapporterar till divisionens Kommunikationschef och tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Producera och skriva content för webb och intranät
 • Skapa ppt-presentationer i samband med finansiell rapportering
 • Säkerställa visuell höjd i presentationsmaterial och bilder
 • Projektleda aktiviteter från ax till limpa
 • Vara kravställare mot externa byråer gällande t ex trycksaker och produktblad
 • Andra förekommande arbetsuppgifter på en kommunikationsavdelning
Om dig
Vi ser gärna att du har intresse och förståelse för kommunikationsbehov för börsnoterade bolag. Du är strukturerad, flexibel och van att arbeta hands on i en operativ roll. Du gillar samhällsfrågor och har lätt att sätta dig in i olika verksamheter. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är trygg och bekväm i att bygga relationer samt kan driva egna saker framåt och fatta egna beslut. Du är en strukturerad och driven projektledare som vågar vara innovativ och tänka nytt.

Vi söker dig som:
 • Har bakgrund och/eller förståelse för samt intresse av finansiell kommunikation med en utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet inom kommunikation.
 • Har jobbat med finansiell rapportering och har förståelse för finansiella siffror samt har en affärsförståelse för tillväxt och omsättning.
 • Har B2B-erfarenhet inom liknande branscher t ex teknikkonsultbolag, byggbolag eller fastighetsbolag.
 • Har erfarenhet av att arbeta i Episerver eller liknande CMS-system.
 • Har erfarenhet av Officepaketet, SharePoint och Yammer.
Mer om ÅF
ÅF rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Division Infrastructure består av 4 800 ingenjörer, arkitekter, designers och naturvetare på fem marknader i Europa. Vi brinner för att utveckla morgondagens samhällen. Vi har haft en fantastisk utveckling sedan start och ser fram emot fortsatt tillväxt.

Intresserad?

I den här rekryteringen samarbetar vi med KIMM som intervjuar löpande och ser fram emot att få din ansökan med personligt brev och CV via www.kimm.se så snart som möjligt dock senast 2018-12-14. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Anna Bjerkelius eller Talent Aquisition Specialist Jessica Andersson på 08-555 290 00 eller på mail ab@kimm eller ja@kimm.se. Vi tar tyvärr inga ansökningar via mail pga GDPR.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 dec
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
Marknadskoordinator