Academic Work · Publicerad 8 sept 2021

Engagemang, utveckling och kundnöjdhet präglar Indicate me och bolaget har många av Nordens största varumärken som nöjda kunder! Som Account Manager erbjuds du chansen få växa och göra karriär inom försäljning genom att bidra till Indicate me's fortsatta tillväxtresa. Du erbjuds en betydelsefull roll och en tydlig karriärplan där du med ditt resultatfokus är med och lägger grunden för nya lyckade kundsamarbeten. Sök idag!

Information om uppdraget

Indicate me grundades 2017 och är idag ett snabbväxande bolag med några av Sveriges största bolag som kunder. De är ett SaaS-bolag där deras coachning- och analysverktyg bidrar till ett framgångsrikt kundtjänstarbete med ökad effektivitet och kundnöjdhet. För att ytterligare snabba på tillväxten söker de nu en Account Manager som kommer bli en del av ett gäng på två ytterligare säljare där ditt mål kommer vara att hitta och utveckla kvalificerade leads och du kommer från början vara ansvarig för hela säljprocessen men har såklart stöttning under möten i en upplärningsfas. På Indicate me belönas du för ditt driv och hårda arbete och de satsar på din utveckling genom att lägga en tydlig karriärsplan utifrån dina mål där du har möjligheten och gå mot att få axla ännu mer ansvar för kunddialogerna som exempelvis Sales Exceutive inom en snar framtid om du visar framfötterna.

"Det känns otroligt spännande att jobba på ett bolag där jag får vara med och påverka, ta mycket eget ansvar och bidra till vår tillväxtresa framåt.- Viktoria, Sales Executive

Som Account Manager hos Indicate me bygger och utvecklar du dina egna kundrelationer. Inledningsvis handlar det mycket om prospektering och mötesbokning, därefter fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer. Du blir en viktig pusselbit i Indicate mes fortsätta tillväxtresa, då det kommer vara du som hittar nya framtida kunder och skapar de första banden med dessa. Du kommer rapportera till Sales Executive och få jobba med frågeställningar som är relaterade till kundservice olika arbetssätt och strategier. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra/Solna.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett snabbt växande bolag som har några av Nordens största varumärken som nöjda kunder
 • En chans att arbeta i ett team med mycket erfarna och otroligt drivna medarbetare som brinner för deras kunders framgång
 • Goda förutsättningar och kollegor som hjälper dig att komma snabbt upp på banan på ett bolag som belönar ambition och där du har chans att påverka din lön
 • En tjänst där din utveckling ligger i fokus då det finns goda möjligheter att växa inom Indicate me och ta större ansvar i takt med att du utvecklas och gå till en roll som Sales Executive
Arbetsuppgifter
 • Som Account Manager kommer dina arbetsuppgifter bestå av nykundsbearbetning i form av prospektering och uppföljning av kvalificerade leads.
 • Bygga relation med relevanta kontaktpersoner via främst e-post, telefon och Linkedin.
 • Mötesbokning, utförande av möten och driva dina egna säljprocesser men där du såklart får stöttning i möten under upplärningsfasen.
 • En vanlig dag för dig som Account Manager innebär att du bygger och utvecklar dina egna kundrelationer genom att söka upp och kontakta nya företag och personer samt utföra personliga möten med fokus på behovsanalys och kundnöjdhet.
Vi söker dig som
 • Du har erfarenhet av kundkontakt genom exempelvis försäljning eller i en kundtjänstroll och vill lära dig grunden för Software as a Service (SaaS) försäljning.
 • Du har god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i skrift och tal då du kommer använda båda språken i arbetet.
Det är meriterande om du:
* Innehar relevant akademisk utbildning.

Som person är du orädd, driven och har en vilja att söka kontakt. Vidare ser vi gärna att du är:

Ansvarstagande
Resultatinriktad
Relationsskapande
Självgående

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Herrgård i Bergshamra/Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Indicate mes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Indicate me är ett SaaS-bolag som erbjuder ett webbaserat systemstöd vilket möjliggör ökade insikter och bättre resultat inom kundservice. Med systemstödet bidrar Indicate me till nöjdare kunder och mer engagerade medarbetare. Indicate me möjliggör också snabba och tillförlitliga analyser av kundkontakter och kundbeteenden. Det bidrar i sin tur till effektivare processer och lönsammare affärer. Indicate me omsatte föregående år ca 12.8 Mkr och har precis påbörjat sin tillväxtresa.
Indicate me ägs av Pulsenkoncernen, som är ett av Sveriges största IT-företag och grundades 1964. 2020 omsatte koncernen 3.1 miljarder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga