Academic Work · Publicerad 7 maj 2021

Engagemang, utveckling och kundnöjdhet präglar Indicate me och bolaget har många av Nordens största varumärken som nöjda kunder! Som Sales Development Representative erbjuds du chansen få växa och göra karriär inom sälj genom att bidra till Indicate me's fortsätta tillväxtresa. Du erbjuds en betydelsefull roll med en tydlig karriärsplan där du med ditt driv och resultatfokus är med och lägger grunden för nya lyckade kundsamarbeten. Så är du i början av din karriär med en bakgrund inom sälj eller kundservice och vill utvecklas mer inom detta genom att axla dina egna säljprocesser och kundsamarbeten? Sök idag!

Information om uppdraget

Indicate me grundades 2017 och är idag ett snabbväxande bolag med några av Sveriges största bolag som kunder. De är ett SaaS-bolag där deras coachning- och analysverktyg bidrar till ett framgångsrikt kundtjänstarbete med ökad effektivitet och kundnöjdhet. För att ytterligare snabba på tillväxten söker de nu en Sales Development Representative som ska hitta och utveckla kvalificerade leads och du kommer från början vara ansvarig för hela säljprocessen men har såklart stöttning under möten i en upplärningsfas. På Indicate me belönas du för ditt driv och hårda arbete och de sattsar på din utveckling genom att lägga en tydlig karriärsplan utifrån dina mål där du har möjligheten och gå mot att få axla ännu mer ansvar för kunddialogerna som exempelvis Sales Exceutive.

Som Sales Development Representative är du en viktig pusselbit i Indicate mes fortsätta tillväxtresa, då det kommer vara du som hittar nya framtida kunder och skapar de första banden med dessa. Du kommer rapportera till Sales Executive och få jobba med frågeställningar som är relaterade till kundservice olika arbetssätt och strategier. Tjänsten är placerad på huvudkontoret på en herrgård i Bergshamra/Solna.

Du erbjuds
 • Att bli en del av ett snabbt växande bolag som har några av Nordens största varumärken som nöjda kunder.
 • En chans att arbeta i ett team med mycket erfarna och otroligt drivna medarbetare som alla har en bakgrund av tidigare framgång och brinner för deras kunders framgång.
 • Goda förutsättningar och kollegor som hjälper dig att komma snabbt upp på banan.
 • En tjänst där din utveckling ligger i fokus då det finns goda möjligheter att växa inom Indicate me och ta större ansvar i takt med att du utvecklas och gå till en roll som Sales Executive
Arbetsuppgifter
 • Som Sales Development Representative kommer dina arbetsuppgifter bestå av nykundsbearbetning i form av prospektering och uppföljning av kvalificerade leads.
 • Bygga relation med relevanta kontaktpersoner via främst e-post, telefon och Linkedin.
 • Mötesbokning, utförande av möten och driva dina egna säljprocesser men där du såklart får stöttning i möten under upplärningsfasen.
Vi söker dig som
 • Du har erfarenhet av kundkontakt genom exempelvis försäljning eller i en kundtjänstroll och vill lära dig grunden för Software as a Service (SaaS) försäljning.
 • Du har god förmåga att på svenska och engelska uttrycka dig i skrift och tal då du kommer använda båda språken i arbetet.
Det är meriterande om du:

* Innehar relevant akademisk utbildning.

Som person är du orädd, driven och har en vilja att söka kontakt. Vidare ser vi gärna att du är:

Ansvarstagande Du tar ansvar för och driver dina arbetsuppgifter och ansvarsområden framåt på ett organiserat sätt och gör det som behövs för att organisationen ska uppnå sina mål.

Resultatinriktad Du har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete samt trivs med att sätta utmanande mål och vill utvecklas och växa med Indicate me.

Relationsskapande Du är initiativtagande och har en hög energinivå, social, utåtriktad, och lösningsorienterad samt kan kommunicera med beslutsfattare på ett förtroendeingivande sätt.

Självgående Du kan självständigt välja arbetsmetod samt fatta nödvändiga beslut för att driva ditt arbete framåt utan fastställda rutiner.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Herrgård i Bergshamra/Solna
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Indicate mes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Indicate me erbjuder ett system som samlar alla viktiga nyckeltal gällande kundservice på ett ställe, vilket ger företag en 360° vy av sin kundservice. Vi möjliggör analys av nyckeltal för att hitta potentiella förbättringsområden och ger samtidigt insikten till samtliga medarbetare, vilket ökar deras engagemang och självledarskap. Indicate me omsätter ca 12 Mkr och har precis påbörjat sin tillväxtresa.

Indicate me är dotterbolag till Releasy som är en av Sveriges ledande outsourcingpartner inom kundservice. Releasy omsatte ca 480 MSEK 2020 med sina 1200 anställda i Sverige och Spanien. Båda bolagen ingår i Pulsenkoncernen, som är ett av Sveriges största IT-företag och grundades 1964. 2020 omsatte koncernen 3.1 miljarder.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga