Academic Work · Publicerad 23 sept 2021

Vi söker nu dig som är en riktigt ninja inom mjukvarutestning till vår kund som är ett marknadsledande och livsviktigt (no pun intended) företag inom medtech-branschen. Tilltalar det dig att arbeta i ett team som närmast kan liknas med en startup inom ett global koncern, där en stor del av ditt jobb kommer att vara att utmana existerande arbetsätt och att använda din experimentslusta för att hitta kreativa lösningar? Bra! Då är det dig vi söker - skicka in din ansökan redan idag!

Information om uppdraget

Vi söker nu för vår kunds räkning en mjukvarutestare till ett av deras team. Teamet i fråga är inget vanligt team, utan här får du arbeta med handplockade grymma kollegor i det som närmast kan liknas med en start up inom företaget. I detta team är inget satt i sten: du kommer att få vara med och utmana arbetssätt, välja vilket testverktyg som egentligen är bäst att jobba i och vilket språk ska ni koda i? The sky is the limit och här söker vi dig som har en ordentlig experimentslusta och vill utvecklas inom vad chefen själv beskriver som en innovationscell!

Vad ska jag arbeta med för produkter tänker du? Jo, vår kunds företag arbetar med produkter gör det möjligt för sjukhus att utföra operationer och hjälper vårdpersonal att behandla akuta hälsotillstånd. De innovativa och marknadsledande produkterna och tjänsterna bidrar varje dag till att rädda liv i över 40 länder runt om i världen. Företaget erbjuder en karriär i en dynamisk och internationell miljö hos ett marknadsledande företag där du kan utvecklas och växa samtidigt som du bidrar till en hållbar sjukvård. Du får vara med och göra verklig skillnad i människors liv.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer initialt att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Vår kunds intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Detta är nog en av de bredaste rollerna som du som testare kan springa på ute i jobbdjungeln. Du kommer att få arbeta med komplexa problem av varierad karaktär och tillsammans skala upp hastigheten på mjukvaruutvecklingen inom företaget. Du kommer att testa och underhålla applikationer som är programmerade i bland annat C++, C#, Java och Golang. Har du tidigare snarare bara arbetat i scriptspråk så fungerar det också bra. Som ditt stöd så har du ett gäng kompetenta och hjälpsamma kollegor som brinner för sitt arbete och vi förväntar oss att du också passar in på den beskrivningen!

Tjänsten passar dig som är i startgropen av din karriär eller har haft något jobb eller två och vill utvecklas inom mjukvarutestning. Rollen passar för dig som drivs av ett stort kvalitetstänk samtidigt som du är kreativ och har förmågan att visualisera slutprodukten och sätta dig in i slutanvändarens tankebanor. Att dessutom arbeta med något som bidrar till att rädda liv adderar en ytterligare dimension av meningsfullhet i arbetet.

Vi söker dig som
  • Är utbildad högskoleingenjör, civilingenjör eller motsvarande inom relevant område
  • Har tidigare erfarenhet inom mjukvarutestning och mjukvaruutveckling, med ett stort intresse att pröva nya tekniker och tillvägagångssätt
  • Har grundläggande kunskaper inom IoT, nätverk och molnlösningar
  • Har goda kunskaper i operativsystemet Linux
  • Har goda kunskaper i engelska i tal och skrift - kan du även flytande i svenska så är det ett plus i kanten!
Har du dessutom erfarenhet av olika programmeringsspråk eller testverktyg, då blir vi extra intresserade!

Den tekniska kunskapen är viktig, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är noggrann och kvalitetsmedveten, både vad gäller själva testandet men även kring medföljande dokumentation. Drivs du dessutom av att arbeta med något riktigt meningsfullt kommer du att trivas bra här.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid
  • Lön: Indivduell lönesättning
  • Placering: Solna, Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ste01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga