Academic Work · Publicerad 7 juli 2021

Vår kund söker nu en vikarie i deras tekniska support. Är du en teamplayer med ett sinne för service? Då finns nu möjligheten för dig! Som IT-support hos vår kund får du en variationsrik vardag med fokus på att ge bästa möjliga support till interna medarbetare.

Information om uppdraget

Vår kund söker en vikarie som IT-supporttekniker till Stockholm som, tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare, bland annat ska stödja våra anställda med IT-relaterade supportfrågor. Din placering blir vid enheten för infrastruktur som ligger inom avdelningen för administration och analys.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att bland annat, att tillsammans med kunniga och engagerade medarbetare, att stödja våra anställda it IT-relaterade supportfrågor. Du kommer både hantera systemadministration och kontohantering samt online till medarbetare samt företag.

Vi söker dig som
 • har relevant utbildning inom IT
 • kan ge stöd i användning av mobiler (iOS och Android)
 • har bra förmåga att uttrycka sig på svenska i tal och skrift
 • har goda kunskaper i MS Office 2016 eller senare
 • har goda kunskaper i Windows 10
 • har erfarenhet av att ge support på Skype för företag, Jabber eller likvärdigt
 • har minst ett år erfarenhet av IT-support, både på distans och på plats.
Det är meriterande om du:
 • har teknisk kompetens att utföra installation och felsökning av datorer och kringutrustning
 • har erfarenhet av att jobba med ett MDM/EMM system
 • har erfarenhet av systemadministration och kontohantering
 • har erfarenhet av att utbilda användare
 • har erfarenhet av video- och konferensutrustning.
För att lyckas i uppdraget måste du ha en hög servicemedvetenhet för att ta till sig användarens problem och kunna hjälpa till på ett tydligt och pedagogiskt sätt.
Vi ser också att du är ansvarstagande, engagerad, noggrann och flexibel. Du är nyfiken, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. En viktig egenskap är att kunna prioritera ärenden och situationer i rätt ordning. Ditt intresse för support och teknik driver dig i arbetet och du tycker om att dela med dig av de kunskaper du har. Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrig information:

Start: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Omfattning: Ett vikariat på heltid

Placering: Solna Business Park

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Det här är en myndighet som har i uppdrag att se till att lagar om arbetsmiljö och arbetstider följs av företag och organisationer. De arbetar för din arbetsmiljö och ger stöd till arbetsgivare för att ingen ska skadas eller bli sjuk på jobbet.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga