Advice Executive Search · Publicerad 19 jan

ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank/försäkring, apotek, specialvaror och fastigheter. ICAs värderingar grundar sig på enkelhet, engagemang och entreprenörskap. Balansen mellan individens drivkraft och kraften i det gemensamma är en del av framgången.

ICA Gruppen söker en ny internal audit manager IT med gedigen erfarenhet från liknande tjänst och som vill anta utmaningen att fortsätta förvalta och utveckla arbetet för organisationens IT revision. Internal Audit Manager IT blir ansvarig för hela koncernens samlade IT-revision. Denne får en självständig roll som innefattar hela koncernen och dess samlade IT-processer.


Audit Manager IT har en underställd medarbetare som tillsammans med Audit Manager IT utför olika revisioner.


Rollen ger möjligheter att


Ingå i ICA-Gruppens team av internrevisorer, rollen kombinerar det självständiga arbetet/ansvaret med möjligheter att samverka med duktiga kollegor


Kombinera strategiska uppgifter med genomförande insatser


Arbeta i en specialistroll med stort ansvar och många kontaktytor


Arbeta som Audit Manager i en verksamhet som ger förutsättningar att förstå och bidra i hela verksamheten


Arbeta inom en koncern med starkt varumärke och ekonomi


För att lyckas i tjänsten krävs

7-10 års erfarenhet från intern revision inom IT samt en god analytisk förmåga. Troligtvis har du en akademiskutbildning inom ekonomi, IT eller som civilingenjör. Då koncernspråket är på engelska och arbetet utfärdas på både svenska och engelska krävs mycket goda kunskaper inom både det svenska och engelska språket, i tal och skrift. Det anses högst meriterande om du har erfarenhet som konsult inom IT-revision, erfarenhet från retail-branschen och/eller erfarenhet av personalansvar. Har du en CISA/CIA certifiering anses detta mycket meriterande.


I denna rekryteringsprocess sammarbetar ICA-gruppen med Advice Executive Search och eventuella frågor kring tjänsten besvaras av


Madelen Andrén på 073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Advice Executive Search är ett väletablerat svenskt chefsrekryteringsföretag med kontor på Kungsgatan i centrala Stockholm. Företaget startades av en grupp erfarna konsulter för 15 år sedan och har sedan dess blivit ett av Sveriges ledande chefsrekryteringsföretag. Våra team genomför strategiska rekryteringar för svenska företag och organisationer. Våra konsulter har djup förankring i svenskt näringsliv.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 feb
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga