Apoteket · Publicerad 22 dec 2020

Ta ägandeskap och driv Apotekets informationssäkerhetsarbete, en nyckelfunktion i vår samhällsbärande verksamhet i Stockholm!

Bli en del av ett hållbart företag beläget i en framtidsbransch! Gör skillnad som informationssäkerhetssamordnare och bidra till samhällsnytta genom att implementera processer för att säkerställa verksamhetens informationshantering. I en förändringsbenägen organisation får du sätta din prägel ett viktigt arbete!

Vi erbjuder dig

Hos Apoteket finns både själ och skäl, vissa jobb är mer självklara än andra men här finns många skäl att trivas. Kunskap, utveckling och hälsa är viktiga ingredienser i Apotekets verksamhet. Apoteket vet att välmående och engagemang gör dig bättre på ditt jobb, därför bryr de sig om din hälsa lika mycket som sina kunders! För att du ska känna dig engagerad erbjuds du:
  • Att bli en del av ett varumärke som ligger i framkant gällande hållbarhet
  • En nyckelroll där du får känna ägandeskap och driva förbättring inom ett mycket viktigt område
  • En arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och bra förmåner.
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som informationssäkerhetssamordnare kommer du vara en naturlig partner till IT och arbetar mot hela verksamheten för att skapa säkerhet i samtliga processer. Genom både operativt och strategiskt arbete är din uppgift att:
  • Utveckla och implementera policys, riktlinjer och rutiner för säker informationshantering
  • Säkerställa rutiner, uppföljning av informationssäkerhet och incidenthantering
  • Ta fram underlag med styrkor och svagheter för att kunna ta beslut kring bedömning av krav
  • Stödja verksamheten i informationsklassning, riskanalys och kravställning av skyddsåtgärder
  • Ansvara för att organisationens medarbetare hålls uppdaterade och utbildas inom informationssäkerhet.
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i avdelningen för Juridik och HR samt ett IT-säkerhetsforum tillsammans med bland annat dataskyddsombud, bolagsjurist och IT-säkerhetsspecialist. Du arbetar självständigt för att säkerställa säkerheten i samtliga processer i hela verksamheten, där ingår även butiker, e-handel och övriga samarbeten.

Apoteket arbetar enligt agilt arbetssätt och har kommit i fas med ramverket SAFe (Scaled Agile Framework).

Det nya kontoret är beläget i härliga lokaler i Solna, Stockholm.

Mer om dig

Vi ser gärna att du är en person som visar stort engagemang och självförtroende. Vidare är du initiativtagande och arbetar för att ständigt förbättra arbetssätt och är inte rädd för förändring. Då du kommer att arbeta mot flera team uppskattar du samarbete men kan själv ta initiativ och beslut. Du har också en mycket god kommunikationsförmåga och du kommunicerar och skriver flytande både på svenska och på engelska.

Vi tror att du har en akademisk utbildning inom systemvetenskap eller motsvarande. Du har erfarenhet av liknande arbete, gärna från retail-branschen, och förstår vilka krav som bör ställas för att uppnå säker informationshantering. Du har arbetat i komplexa IT-miljöer och har förmågan att se saker ur ett verksamhetsperspektiv. Du har god kännedom av IT och IT-säkerhet samt vet hur man använder digitala verktyg i arbetet. Det är meriterande med erfarenhet av informationssäkerhetsramverk som exempelvis NIST, ISO 27000-serien eller certifieringar som CISSP, CISA eller CISM.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 jan 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga