Azets Insight AB · Publicerad 13 juli 2021

Azets hjälper företag med allt inom ekonomi, lön och HR. Nu letar vi efter dig som vill arbeta på vår avdelning som fokuserar på att göra livet enkelt för våra stora kunder inom fastighetsbranschen.

Vi jobbar i en organisation där vi har ett ständigt fokus på kunden och kontinuerligt utvecklingsarbete men utan att tappa fokus på det som är viktigast, att ha roligt längs vägen! Du kommer ha en viktig roll hos oss då du, med din kompetens inom fastighetsbolag, tar oss till nästa nivå av service.

I rollen som hyresadministratör har du ett kvalitetsansvarig för hyresadministration samt uppföljning av hyres- och kundfordringar. Du är ett stöd i frågeställningar som rör b.la hyres- och kundfordringar. Du hanterar hyresaviseringen samt övrig fakturering som är kopplad till hyreskontrakt. Vidare hanterar du betalningar, ansvarar för löpande registervård och säkerställer så allt är uppdaterat och färdigställt för fakturering.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är b.la att
  • registrera hyresavtal
  • uppsägningar
  • överlåtelser
  • hyreshöjningar
  • övriga korrigeringar av hyror.
Vem är du?
  • gymnasial utbildning med inriktning ekonomi
  • erfarenhet av arbete med ekonomi, gärna kundreskontra
  • erfarenhet av fastighetsbranschen
  • vana av kundbemötande
Vi letar efter dig som tar initiativ och arbetar för att kontinuerligt skapa förändring och förbättringar.

Låter det intressant?

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Konsultchef Sead Sierhuis på sead.sierhuis@azets.com alternativt Cecilia Jerresand på HR cecilia.jerresand@azets.com.

Vid frågor till vår fackklubb är du välkommen att kontakta de via följande mejladress unionenklubben.azets@gmail.com

Vi går igenom urvalet och intervjuar löpande till denna tjänst. Tillträde är enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Azets är en internationell koncern som tillhandahåller tjänster och rådgivning inom ekonomi, lön och HR.
Våra 6.500 medarbetare erbjuder en kombination av både digital och personlig service till över 120.000 kunder i Norden och Storbritannien. Vi hjälper våra kunder att få tid att fokusera på det de gör bäst. Läs mer på www.azets.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 aug 2021
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga