Barona Human Resource Services AB · Publicerad 13 jan 2020

Har du erfarenhet av sälj och ett genuint intresse för affärer och lönsamhet? Har du erfarenhet inom bemanning, rekrytering eller outsourcing? Kanske kommer du från en bakgrund inom kundservice och är redo för nästa karriärkliv?

Om Barona

Vi befinner oss på en spännande resa där tre framstående bolag inom bemanning, rekrytering och outsourcing går samman i den internationella koncernen Barona och skapar ett starkt affärsområde i Sverige. Vi söker dig som vill bli en central person i vårt affärsutvecklingsteam med inriktning kundservice.

Barona är en internationell koncern med kontor i 10 länder. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun och Strömsund från vilka vi levererar lösningar inom kompetensförsörjning över hela landet. Tillsammans erbjuder vi våra kunder ett visionärt och framtidsanpassat partnerskap och våra medarbetare spännande möjligheter i alla skeden av karriären. Ända sedan starten i Finland 1999, bygger vår framgång på att hela vår organisation är kundorienterad och utmanar traditionellt tänkande när det gäller tjänsteutbud och affärsutveckling. Genom vårt fokus på innovation och digitalisering kan vi ständigt ligga i framkant när det gäller flexibla och utvecklande lösningar.

Då vi är marknadsledare i Finland sedan några år är nu agendan att växa organiskt och genom förvärv i syfte att bli nordens ledande aktör med primär start av expansionen i Sverige. Som ett led i detta blev företagen AMGA och Ageris en del av Barona 2019. Detta gör idag Barona till ett spännande företag för dig som brinner för kund och kandidatupplevelse där vi nu kan erbjuda lösningar som är flexibla mellan flertalet affärsområden. I denna roll kommer du bli en del i Barona Customer Service där största fokus är att finna de bästa lösningarna för våra kunder. Våra uppdragsgivare är verksamma inom ex. bank och finans, detaljhandel och e-handel, bilindustrin, energisektorn samt inom logistik och postala tjänster. Oavsett bransch levererar vi högkvalitativ, effektiv och lönsam kundservice med fokus på att utveckla affären för våra uppdragsgivare.

Om rollen
I rollen som Sales och Business Development Manager på Barona Customer Service driver och utvecklar du affärer inom kundservice i alla led utifrån prospektering, möten, förhandling och uppföljning till förvaltning och utveckling av dina relationer med befintliga kunder. Du hjälper kunden identifiera nuvarande och kommande behov och utvecklar lösningsförslag anpassade utifrån förväntningar och möjligheter inom bemanning, rekrytering och outsourcing.

Vi tror att du som söker tjänsten har:
  • Erfarenhet av att arbeta med kundservice
  • Ett genuint intresse av att göra affärer och skapa kundnytta
  • Förmåga att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer
  • Är kreativ, uthållig och modig som person
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift
  • Ett välutvecklat självledarskap
Vi erbjuder dig en tjänst med stor frihet i en värderingsstyrd, modern och öppen organisation där du kommer att arbeta tillsammans med glada och engagerade kollegor och ledare. Du kommer att få skapa, påverka och förändra i en koncern under utveckling.Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, placering i Solna men resor inom Sverige och Norden förekommer.

Ansök till teamet och var med på vår resa att förändra branschen!

Vi hanterar ansökningar löpande där sista ansökningsdatum är 3 februari 2020.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Christine Sivertsson på christine.sivertsson@barona.se

Välkommen med din ansökan!

Läs mer här: http://barona.se/om-oss/

Sökord

Barona; Bemanning; Rekrytering; Konsult; Uppdrag; Kund; Barona Sweden; Barona Group; Jobb; Arbete; Samarbetspartner; Internationell; Sälj; Sales; Försäljning; Sales manager; Säljchef; Solna; jobb; kundservice; kundtjänst; Customer Service; Team; teamleader; Kundrelationer; Service; Customer relations; Sales leader; Sales director;
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
3 feb 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning

Inga fler liknande jobb tillgängliga