Bisnode Sverige AB · Publicerad 5 aug 2019

Vill du representera en av Europas ledande leverantörer av beslutsstöd? Vi på Bisnode har siktet inställt på tillväxt! Vi söker nu en innesäljare som vill vara med och driva fortsatt framgång för Bisnodes Small Medium Business segment.

Om tjänsten:

I rollen blir din huvuduppgift att bearbeta och sälja våra produkter via telefon till nyckelpersoner i svenska företag. Tjänsten innebär nykundsbearbetning och merförsäljning (uppdelat på ca 20% / 80%) men du kommer även bygga upp din egna kundbas som du senare kommer få förvalta och ta fullt ansvar över.

Vem är du?
  • Gärna erfarenhet av försäljning B2B
  • Meriterande med kunskaper inom försäljning samt telefonvana.
  • Förståelse för digitaliseringen
  • Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift.
  • Självgående, initiativtagande och strukturerad.
  • Van vid att arbeta i ett högt arbetstempo, resultatorienterad och har en stark personlig drivkraft.
  • En tävlingsmänniska som brinner för sälj och som har förmågan att påverka andra.
Vad vi erbjuder:

Vi erbjuder stora möjligheter att utvecklas inom företaget tillsammans med ett starkt varumärke och professionella kollegor. Du kommer dessutom att få en omfattande säljutbildning.

Företaget sitter i fräscha lokaler i Solna/Frösunda. Du arbetar kontorstider och har en bra grundlön med en generös provision.

Ansökan:

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev där du gärna beskriver kort om varför du skulle passa för tjänsten. I denna rekryteringsprocess samarbetar Bisnode med Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB och du söker tjänsten via ansökningsknappen nedan.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig person på johan@kraftsam.se

Välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga