Byggmax AB · Publicerad 22 maj 2020

Är du en analytisk och kommunikativ Business Controller som trivs i en verksamhetsnära roll? Vill du vara med och bidra till utvecklingen samtidigt som du växer tillsammans med organisationen? Då kan denna roll på expansiva Byggmax vara något för dig!

Vad kan Byggmax erbjuda dig?
Byggmax är ett värdestyrt bolag präglat av driv och en entreprenöriell anda där du har stora möjligheter att påverka och göra skillnad. Byggmax är just nu inne i en spännande utvecklingsfas där de vill lyfta funktionen för Business Controll till nästa nivå -nu har du möjlighet att vara med på den resan!

I rollen som Business Controller kommer du arbeta affärsnära och få ett helhetsansvar för ett av affärsområdena. Du arbetar utåtriktat i organisationen och stöttar landschefer och övriga kontaktytor med beslutsunderlag. Du rapporterar till Head of Business Control och är en del av controllerteamet bestående av fyra personer. Tjänsten är belägen på Byggmax huvudkontor i Solna.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Analys och uppföljning av resultat- och balansräkning
  • Budgetprocess och prognoser
  • Affärsstöd till lands- och regionchefer
  • Rapportering
  • Månatlig prestation av affärsområdets resultat
  • Initiera, driva och delta i förändringsprojekt
  • Ad hoc-analyser
Vem letar vi efter?
Vi söker dig som älskar analyser och som vill utvecklas i din roll som Business Controller! Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi och ha arbetat något eller ett par år som Business Controller. Vidare har du en grundläggande förståelse för redovisning samt är en god användare av Excel.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är en positiv, nyfiken och engagerad person som drivs av utveckling och nya utmaningar. Vidare är du självklart analytisk och har ett sinne för siffror samt trivs i en dynamisk miljö. På Byggmax är samarbete viktigt, därför är det även betydande att du är kommunikativ och har lätt för att skapa goda relationer.

Har vi väckt din nyfikenhet och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Byggmax med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Michaela Järnvall på michaela.jarnvall@mpya.se eller Sofia Sand på sofia.sand@mpya.se. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om Byggmax
Byggmax koncernen har totalt 165 butiker fördelat i Sverige, Norge och Finland. Utöver de fysiska butikerna finns även en ständigt växande e-handel. Sedan starten 1993 har Byggmax haft som affärsidé att vara det bästa och billigaste alternativet för hobbysnickare och proffs som vill köpa byggmaterial av bra kvalitet. Vi har gått från att vara en ettrig uppstickare till en av Nordens största byggmaterialkedjor. Med hjälp av ständiga förbättringar, löpande effektiviseringar och en förändringsbenägen företagskultur har bolaget blivit ett av branschens lönsammaste. I koncernen Byggmax Group ingår även Skånska Byggvaror och Buildor. Koncernen omsatte 5,2 miljarder kronor år 2019 och Byggmax Group är noterat på Nasdaq sedan 2010.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 juni 2020
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller

Inga fler liknande jobb tillgängliga