Centric Professionals · Publicerad 18 jan

För vår kunds räkning söker Centric en supporttekniker som kan tala och skriva flytande finska och svenska. Du som söker vill ha ett omväxlande arbete som kräver engagemang och initiativtagande med hög ansvarskänsla. Vår kund tillhandahåller teknisk support mot nordiska kunder. Kontoret är beläget i Solna.

Detta är ett långt uppdrag och kunden ser helst att du vill vara hos dem en längre tid för att kunna utvecklas, ta mer ansvar och växa i din roll.

Arbetsuppgifter

Arbetet består av att tillsammans med övriga i gruppen ansvara för den nordiska helpdesken. Du kommer ansvara för att ta emot användarnas problem och felanmälan via telefon, mail och remote verktyg. Dessa ärenden ska registreras i ärendehanteringssystem och lösas enligt gällande SLA. Målsättningen är att inkommande ärenden ska lösas vid första kontakten med användarna.

Din profil och kvalifikationer

Du brinner för att ta emot och lösa problem hos användarna. Tidigare erfarenhet av pc-support och processorienterade arbetssätt är meriterande.

Du är en utåtriktad person som har lätt för att samarbeta med andra och du sätter användarna i fokus samt utför arbetet med noggrannhet och god service. Du är van att arbeta självständigt och målinriktat.

Du ska kunna behärska det finska språket både i tal och i skrift.

Du har något års erfarenhet av att ge support på följande;
  • MS Active Directory
  • Windows 7/8/10
  • Officepaketet
Vad vi erbjuder

Förutom vårt härliga gäng av konsulter och kollegor får du som anställd hos Centric alla verktyg du behöver för utvecklas i din yrkesroll. Vi sätter stort värde i att våra medarbetare utvecklas och höjer sin kompetens. Vi erbjuder därför alla våra konsulter möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan där vi bekostar såväl studiematerial samt certifieringar.

Vi med många tycker att vi är Sveriges bästa IT-bemanningsföretag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Sanna Dorielle på tfn: 0733-571793 eller sanna.dorielle@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 konsulter.
Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö,
Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 feb
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support

Inga fler liknande jobb tillgängliga