Coor Service Management · Publicerad 16 okt

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientkost utöver det konventionella?

Vi söker nu extrapersonal till vårdenhetsköken på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med anställningsstart från mitten av november. Tjänsten är en timanställning vid behov, framförallt eftermiddagar, kvällar fram till 19 och helger.

Om rollen
Som köks- och serveringspersonal kommer du att ha en central roll som ser till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har den dagliga kontakten med både patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden som t ex beställningar av både mat och dagligvaror, uppläggning med en blick och känsla för det estetiska samt servering av lunch och middag och komponering av mellanmål, frukost och kvällmål. Ditt ansvar är att ge service i världsklass och se till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal
  • Utifrån patienters och anhörigas behov, beställa mat och varor upp till vårdenheten
  • Uppläggning av mat vid både lunch och middag
  • Komponera mellanmål, frukost och kvällsmat
  • Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall
Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har fyllt 18 år och har gått eller går gymnasieutbildning med inriktning restaurang eller livsmedel eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från restaurangarbete, servering eller storkök. Din svenska är god i tal och skrift och du har en digital mognad med vana att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Personliga egenskaper
Som köks- och serveringspersonal arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Du är en positiv person som ställer upp för både kunden och arbetskamrater när det behövs och förstår vad som gör skillnad. Vi tror att du är en lagspelare som skapar god stämning som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder timanställning enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j12947 . För frågor om tjänsten vänligen kontakta oss via mail maltidsvard@coor.com. Intervjuer kommer att ske i grupper med start vecka 40.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 nov
Ort
Solna
Anställning
Extrajobb
Antal Tjänster
5
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga