Coor Service Management · Publicerad 23 sept 2019

Vi söker nu fler stjärnor till vårt team inom lokalvård på sjukhuset!

Vill du arbeta i en miljö där du får möjlighet att utveckla både dig själv och lokalvårdsbranschen? Här har du en möjlighet att vara med och skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på. Lokalvård ligger oss varmt om hjärtat på Coor och vår målsättning för Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är att skapa en lokalvårdsleverans som signalerar både hög kvalitet och yrkesstolthet.

Är du vår nya stjärna?
I din roll som gruppledare sprider du en positiv anda och leder genom att vara ett föredöme. Du har förmåga att bygga relationer och på ett tydligt sätt kommunicera med såväl medarbetare som kund. Du vill bidra och förstår vikten av att nå uppsatta kvalitetsmål. Du arbetar strukturerat, har en utvecklad prioriteringsförmåga och motiveras av att hitta lösningar.

Vi söker dig som är följsam, intresserad och har en förmåga att visa förståelse för den verksamhet du arbetar i. Då du under dina arbetsdagar kommer att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra. Du är trygg i dig själv och har en positiv grundattityd.

Din nya arbetsplats
Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

SRY-utbildning eller motsvarande är obligatorisk för alla servicemedarbetare inom lokalvård på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Coor tillhandahåller SRY-utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare. Vi ger även möjlighet till vidareutbildning, exempelvis inom specialstäd eller inom de olika nivåerna för INSTA 800.

Om rollen
I din roll som gruppledare kommer du dels att arbeta praktiskt med utförandet av lokalvården, dels ha en arbetsledande funktion för en grupp på ca 10-15 personer. Tillsammans med ditt team och gruppchefen kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på sjukhuset. Du kommer att ha en direkt dialog med kunden för att gemensamt utveckla leveransen.

I dina uppgifter ingår bland annat att introducera, utbilda, instruera och coacha medarbetare, medan det formella personalansvaret ligger hos gruppchefen. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Detta är en spännande roll för dig som har tidigare erfarenhet från lokalvårdsbranschen. Vi ser det som en fördel om du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av arbetsledande roll.

Gymnasial utbildning är meriterande, likaså dokumenterad utbildning inom SRY eller PRYL. Vi ser det som meriterande om du har arbetslivserfarenhet av kvalitetssäkring, golvvård, storstäd eller arbete i sjukhus- eller labbmiljö. Har du arbetat med lokalvård i renrum inom läkemedelstillverkning/labb/sjukhus är det också ett plus.

Din svenska är god både i tal och skrift. Du har datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i engelska är meriterande.

Passar det här in på dig? Vänta inte med att höra av dig! Urval och intervjuer genomförs löpande och anställningsstart sker enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Klicka här för att söka tjänsten.

Behöver du kompletterande information är du välkommen att skicka ett e-mail till: rekrytering.karolinska@coor.com

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
10 nov 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Lokalvård
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga