Coor Service Management · Publicerad 3 sept

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Nya Karolinska Solna. Vill du göra det tillsammans med oss?

Vi söker nu fler stjärnor till vårt team inom lokalvård på sjukhuset!

Vill du arbeta i en miljö där du får möjlighet att utveckla både dig själv och lokalvårdsbranschen? Här har du en möjlighet att vara med och skapa den arbetsplats du själv drömmer om att jobba på. Lokalvård ligger oss varmt om hjärtat på Coor och vår målsättning för Nya Karolinska Solna är att skapa en lokalvårdsleverans som signalerar både hög kvalitet och yrkesstolthet.

Är du vår nya stjärna?
I din roll som gruppledare sprider du en positiv anda och leder genom att vara ett föredöme. Du har förmåga att bygga relationer och på ett tydligt sätt kommunicera med såväl medarbetare som kund. Du vill bidra och förstår vikten av att nå uppsatta kvalitetsmål. Du arbetar strukturerat, har en utvecklad prioriteringsförmåga och motiveras av att hitta lösningar.

Vi söker dig som är följsam, intresserad och har en förmåga att visa förståelse för den verksamhet du arbetar i. Då du under dina arbetsdagar kommer att möta både patienter, anhöriga och vårdpersonal är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra. Du är trygg i dig själv och har en positiv grundattityd.

Din nya arbetsplats
Nya Karolinska Solna blir ett av världens mest moderna sjukhus. För lokalvården innebär det bland annat lättstädade ytor och smarta logistiklösningar. Städcentralen förser hela sjukhuset med rengjorda och städklara städvagnar för att möta vårdens höga hygienkrav. Hos oss är arbetsmiljön i fokus och vad det gäller ergonomiska arbetsredskap kommer du att få bästa möjliga förutsättningar.

Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats.

SRY-utbildning eller motsvarande är obligatorisk för alla servicemedarbetare inom lokalvård på Nya Karolinska Solna. Coor tillhandahåller SRY-utbildningen för dig som inte har genomfört den tidigare. Vi ger även möjlighet till vidareutbildning, exempelvis inom specialstäd eller inom de olika nivåerna för INSTA 800.

Om rollen
I din roll som gruppledare kommer du dels att arbeta praktiskt med utförandet av lokalvården, dels ha en arbetsledande funktion för en grupp på ca 10-20 personer. Tillsammans med ditt team och gruppchefen kommer du att planera, utföra, följa upp och kvalitetssäkra lokalvården på sjukhuset. Du kommer att ha en kontinuerlig dialog med kunden för att gemensamt utveckla leveransen.

I dina uppgifter ingår bland annat att introducera, utbilda, instruera och coacha medarbetare, medan det formella personalansvaret ligger hos gruppchefen. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Detta är en spännande roll för dig som har tidigare erfarenhet från lokalvårdsbranschen samt erfarenhet från arbete med golvvård, storstädning och/eller sanering. Vi ser det som en fördel om du har minst 1-2 års arbetslivserfarenhet av arbetsledande roll.

Gymnasial utbildning, dokumenterad utbildning inom SRY eller PRYL eller utbildning inom fönsterputs och golvvård är meriterande. Har du arbetslivserfarenhet av kvalitetsuppföljning eller av arbete med lokalvård i sjukhus- eller labbmiljö är det också ett plus.

Din svenska är god i tal och skrift. Du har datorvana och grundläggande kunskaper i Office-paketet. Kunskaper i engelska är meriterande.

Passar det här in på dig? Vänta inte med att höra av dig! Urval och intervjuer genomförs löpande och anställningsstart sker enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j11710

Behöver du kompletterande information är du välkommen att skicka ett e-mail till: rekrytering.karolinska@coor.com

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/jobba-pa-coor/nya-karolinska-solna/

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Städ
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga