Coor Service Management · Publicerad 30 aug 2019

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors mest spännande verksamheter någonsin!

Coor har fått uppdraget att bedriva måltidsverksamheten på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och anhöriga. Patienten ska själv kunna påverka sina måltider genom ett stort urval och tilltalande menyer. Vill du dela med dig av din matglädje och bidra till förändring? Vill du hjälpa oss i ambitionen att skapa patientmåltider utöver det konventionella?

Vi utökar vår leverans och söker nu måltidsvärdar till 8 nya vårdenhetskök på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna, med start i slutet av oktober 2019.

Om rollen
Som måltidsvärd kommer du att ha en central roll som ser till att patienterna och deras anhöriga får rätt mat i rätt tid på respektive vårdenhet. I rollen hanterar du maten från leverans till servering och har den dagliga kontakten med både patienter, anhöriga och vårdpersonal. Du utför all service i samband med måltiden som t ex beställningar av både mat och dagligvaror, uppläggning med en blick och känsla för det estetiska samt servering av lunch och middag och tillagning av mellanmål, frukost och kvällmål. Ditt ansvar är att ge service i världsklass och se till att patienter, anhöriga och vårdpersonal får en upplevelse utöver det vanliga. Du ställs dagligen inför situationer som behöver lösas och trivs att arbeta i ett högt tempo med människor i fokus.

Du kommer att vara en viktig del i Coors nya koncept för patientmåltider och får möjlighet att bidra till konceptets vidareutveckling.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Ge service till patienter, anhöriga och vårdpersonal
  • Utifrån patienters och anhörigas behov, beställa mat och varor upp till vårdenheten
  • Uppläggning av mat vid både lunch och middag
  • Laga enklare rätter som t ex omelett
  • Ta emot leveranser från köket samt hantera disk och avfall
Tjänsten är heltid och schemalagd dagtid mellan 7 och 19, helgarbete i olika omfattning förekommer. Arbetsplatsen ligger i Solna.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet från restaurangarbete, gärna från tillagning eller förberedelser i köket. Din svenska är god i tal och skrift och du har en digital mognad med vana att arbeta i system och program. Vi ser det som meriterande om du talar ytterligare språk.

Personliga egenskaper
Som måltidsvärd arbetar du vårdnära, vilket innebär daglig kontakt med vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset. Vi lägger därför stor vikt på din förmåga att visa följsamhet och intresse för den verksamhet du arbetar i. Du har en naturlig känsla för god och professionell service och sätter andras behov främst. Du är en positiv person som ställer upp för både patienten, vårdpersonalen och arbetskamrater när det behövs och förstår vad som gör skillnad. Vi tror att du är en lagspelare som skapar god stämning och som tycker om att arbeta i ett högt tempo.

Stämmer detta in på dig?

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta Louise Odén Andersson på 010-559 51 33.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan. Klick här för att söka tjänsten.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
29 sept 2019
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
20
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga