Coor Service Management · Publicerad 17 nov

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

De nya byggnaderna på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna är ett av världens mest moderna och tekniskt avancerade sjukhus. Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Vi ansvarar för de stödfunktioner som behövs för att sjukvårdsverksamheten ska kunna utföra sitt livsviktiga uppdrag. Totalt har vi ca 330 medarbetare i mer än 70 olika yrkesroller i vårt serviceteam.

Vi söker nu ytterligare en mekaniker, med anställningsstart omgående.

Om rollen
I rollen som mekaniker kommer du, tillsammans med övriga kollegor och gruppchef inom teknisk logistik, att ansvara för att transportsystemen på det nya sjukhuset fungerar dygnet runt, alla dagar på året. En del av transportsystemen är redan driftsatta medan andra kommer att driftsättas inom den närmaste framtiden. Coors serviceorganisationen befinner sig i en spännande uppstartsfas och det finns möjlighet att påverka och sätta sin prägel på arbetssätt och rutiner.

De transportsystem du kommer att arbeta med är främst automatiska truckar (AGV), tvättstört, logistikboxar, truckar, lastbryggor, sopsugsanläggning, rörpostsystem, vertikaltransportörer samt vagnar.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:
  • Tillsyn och skötsel, löpande underhåll samt akuta åtgärder för transportsystemen
  • Löpande kontakt med underentreprenörer
  • Administrativa arbetsuppgifter gällande t.ex. garantiåtaganden
  • Nära samarbete med och stöttning av kollegor inom övriga logistik-teamet
  • Delta i driftsättning och planering av ej överlämnade transportsystem
  • Aktivt delta i förbättringsarbete avseende samtliga transportsystem
Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar mellan klockan 09.00-18.00. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Vår kandidat
Detta är en spännande roll för dig som har gymnasieutbildning eller motsvarande - relaterad till transportsystem, roterande utrustning, underhåll eller verkstad. Vi ser att du har minst två års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt erfarenhet av reparation och felsökning av sopsugsanläggning, hissar, vertikaltransportörer, rörpost eller liknande system.

Det är meriterande om du har truckkörkort, allmän behörighet högspänning eller certifikat inom ESA-14. Arbetslivserfarenhet från sjukhus- och/eller labbmiljöer samt erfarenhet från tyngre industriservice är också ett plus.

Din svenska och engelska är god i tal och skrift och du har datorvana. Kunskaper i tyska är meriterande.

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har ett stort eget intresse för teknik och mekanik! Vi söker dig som är nyfiken på hur saker fungerar och har en naturlig vilja att lära dig nya områden. Du är en person som arbetar lugnt och metodiskt och har lätt för att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med gott humör. Du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Du arbetar nära vårdpersonal, patienter och besökare på sjukhuset, och vi lägger därför stor vikt på din förmåga att ödmjukt visa följsamhet, intresse och förståelse för den verksamhet du arbetar i. Vi tror att du trivs i samarbete med andra och att du gärna bidrar till att skapa en positiv stämning på jobbet. Du är en person som gärna ställer upp för andra och som sätter gruppens behov framför dina egna.

Stämmer detta in på dig?

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten. För dig som nyanställd har vi ett introduktions- och utbildningsprogram för att du ska få en bra start på din nya arbetsplats.

I vår serviceleverans till Nya Karolinska Solna har du möjlighet att vara med och sätta ditt avtryck på ett helt unikt driftsättningsprojekt. Här blir du en del av ett nybyggt team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Nicholas Fernholm på telefonnummer 010-559 51 96.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j14171
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Ort
Solna
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga