Coor Service Management · Publicerad 25 sept 2019

Coor har fått det stora förtroendet att leverera service till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i ett av Coors största och mest spännande kontrakt någonsin!

Coor ansvarar för samordning, utveckling och leverans av arbetsplats-, fastighets- och logistiktjänsterna på sjukhuset. Totalt är vi ca 330 medarbetare i mer än 70 olika yrkesroller i vårt serviceteam. Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm.

Om rollen
Som Serviceelektriker kommer du att jobba i en engagerad, trevlig, och sammansvetsad grupp och utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter. Det nybyggda sjukhuset är en spännande arbetsplats med det senaste inom tekniklösningar och fastighetsdrift.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Felavhjälpande underhåll inom fastighetstekniska system
  • Rondering, tillsyn och skötsel av el- och belysningsanläggningar
  • Planerat underhåll av el- och belysningsanläggningar
  • Uppdragsbaserade arbeten utöver avtalet
  • Teknisk support till konferenscenter avseende AV-teknik
  • Utföra såväl administrativa som tekniska arbetsuppgifter
Beredskap kan förekomma. Anställningsstart enligt överenskommelse.

Vår kandidat
Vi söker dig som är utbildad elektriker och som idag arbetar som, eller inom de senaste 6 månaderna har arbetat som serviceelektriker. Vi ser gärna att du även har bred kompetens inom installation, felsökning och förebyggande arbete samt minst 5 års arbetslivserfarenhet.

Har du arbetat med Siemens styrsystem Desigo eller Schneiders system Vijeo ser vi det som positivt. Meriterande är även erfarenhet av arbete med högspänningsanläggning, reservkraftsanläggning, belysningsstyrning eller konferensteknik. Tidigare arbete i sjukhusmiljö är också ett plus.

Du har datorvana och din svenska är god i tal och skrift. Kunskaper i engelska och tyska är meriterande.

Personliga egenskaper
Det här är en roll för dig som har passion för teknik och som motiveras av att hitta lösningar samt av att ha kontroll över de tekniska systemen. Du är en person som arbetar noggrant, lugnt och metodiskt och som har gott förtroende för dina egna yrkeskunskaper. Du planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt och har förmågan att skaka av dig motgångar och ta itu med dina arbetsuppgifter med gott humör.

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med både vårdpersonal, kollegor och leverantörer, vilket ställer krav på god social förmåga och tydlig kommunikation. Vi tror att du är en person som trivs i samarbete med andra och som gärna aktivt bidrar till att skapa en god stämning på jobbet.

Stämmer det här in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Coor är en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

Inom Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen/kontraktet såväl som inom andra delar av vårt företag.

I vår serviceleverans till Karolinska Universitetssjukhuset i Solna blir du en del av ett team som motiverar och hjälper varandra och som tillsammans skapar en fantastisk arbetsplats.

Vår vision är att leverera service i stjärnklass till ett sjukhus i världsklass, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs!

Kontaktuppgifter och övrig information
Då vi vill ge alla kandidater samma förutsättningar, tar vi inte emot CV eller personliga brev. Vi arbetar med diskrimineringsfri rekrytering, vilket innebär att alla ansökningar kommer in i ett anonymt läge där varken ålder, kön, bakgrund, namn eller foto visas. Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, d.v.s. arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information vänligen kontakta anställande chef Magnus Hermansson på telefonnummer 070-627 18 89.

Klicka här för att söka tjänsten: http://hpr.to/j17718
Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat vår nya stjärna kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med din ansökan.

På vår rekryteringsportal hittar du mer information om Coors uppdrag på Nya Karolinska Solna: http://www.coor.se/Jobba-pa-Coor/Nya-Karolinska-Solna

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 okt 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Elektriker
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga