Coor Service Management · Publicerad 21 aug 2019

Coor har fått det stora förtroenden att leverera service till ICA på flera orter i Sverige. Vill du göra det tillsammans med oss? Detta är en chans till ett jobb i en av Coors mest spännande verksamheter.

Coors uppdrag innefattar flera servicetjänster där det ställs höga krav på oss gällande både kunskap, service och tillgänglighet som ska lämna ett positivt avtryck hos ICAs anställda och underlätta för dom i deras dagliga arbete. Coor ska se till att den dagliga driften alltid fungerar och ständigt utveckla den till nästa nivå.

Om rollen

I rollen som receptionist kommer du att stå i centrum för våra viktigaste möten. Rollen innebär att du som första ansikte kommer att möta besökare och på ett professionellt och serviceinriktat sätt hjälpa dom. Du kommer att arbeta i nya, fräscha lokaler i Arenastaden i Solna. Exempel på dagliga arbetsuppgifter kan vara att
  • Ta emot besökare till ICAs anställda
  • Svara i telefon
  • Vara behjälplig vid frågor och önskemål från såväl anställda som besökare
  • Genom ett bemötande värdskap se till att medarbetare och besökare möts av en trevlig miljö
Vår kandidat

Vi söker dig som trivs i rampljuset och alltid brinner för att överträffa kundens förväntningar. Du får energi av att träffa människor, hjälpa dem och få dem att må bra. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska. Pratar du dessutom fler språk? Toppen! Som receptionist kommer du att ge ett förstklassigt välkomnande och en upplevelse utöver det vanliga.

Du tycker om att leverera service och har tidigare erfarenhet att skapa trevliga möten och en upplevelse för besökare. Du har ett genuint intresse för människor och en förmåga att skapa oförglömliga möten. Det ses som meriterande om du har tidigare erfarenhet av hotellbranschen.

Personliga egenskaper

Är du en affärsmässig, serviceinriktad och engagerad person med god förmåga att utveckla och upprätthålla goda relationer, internt såväl som externt? Då kommer du att trivas här! Flexibilitet och egen drivkraft är andra egenskaper som vi värderar högt, då du tillsammans med dina kollegor arbetar med ständiga förbättringar av verksamheten.

Vi erbjuder

Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.

På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom arbetsgruppen såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi väljer medarbetare utifrån personliga egenskaper och formell kompetens, det vill säga, utifrån arbetslivserfarenhet och genomförda utbildningar.

För mer information och frågor, vänligen kontakta Karima Halldén på karima.hallden@coor.com. Ansökningar tar vi endast emot via vår rekryteringsportal https://www.coor.se/karriar/ica/ där du även hittar mer information om Coors uppdrag hos ICA.

Urval och intervjuer genomförs löpande och så snart vi hittat våra stjärnor kan annonsen komma att stängas ner, så vänta inte med att söka.

Vi se fram emot din ansökan och att träffa just dig!
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
21 sept 2019
Ort
Solna
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga